VIDEO Alegeri locale 2016 în Alba| Florin Roman: ”Am votat cu speranța continuității pentru cei care au făcut lucruri bune pentru Alba Iulia și pentru județ”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

florin romanSecretarul general adjunct național al PNL, Florin Roman, a votat duminică la ora 8.00, la secţia de votare nr. 43 organizată în incinta Căminului pentru persoane vârstnice din municipiul Alba Iulia, fiind unul dintre cei mai matinali politicieni prezent la vot.

”Am votat astăzi cu speranța continuității pentru cei care au făcut lucruri bune pentru orașul Alba Iulia și pentru județul Alba. Am votat astăzi pentru că așa trebuie să facem fiecare cetățean, să ieșim să ne exercităm dreptul la vot”, a declarat Florin Roman la ieșirea din secția de votare.

USR - Alegeri parlamentare 2020

Referitor la zvonurile potrivit cărora acesta ar intenționa să-i i-a locul lui Ion Dumitrel la președinția Consiliului Județean, Roman a infirmat acest lucru, spunând că îl susține cu toată convingerea pe Ion Dumitrel. ”Sunt chestiuni de campanie, pe care le-au folosit adversarii noștri politici. Să știți că noi am avut o campanie foarte, foarte corectă. Din casă în casă, am discutat cu toți cetățenii județului, am bătut la ușa fiecăruia, în special în mediul rural”, a explicat acesta.

”Din păcate, am asistat la o campanie extrem de murdară din partea celorlalți competitori politici, în special a celor de la ALDE și apoi a celor de la PSD în tot județul Alba. Mă aștept ca și în cursul acestei zile să fie probleme. Dacă o să verificați și la Poliție și la Autoritatea Electorală Permanentă sunt deja incidente(…) Ne așteptăm la tot felul de lucruri neplăcute din partea competitorilor politici. Unii n-au înțeles că legea s-a schimbat fundamental, că finanțarea este mult mai transparentă și din acest motiv, sau din disperare, greșesc foarte mult”, a mai precizat Florin Roman. (C.M.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Cainele Comunitar 5 iunie 2016 at 11:27

Va rog mult sa nu-l mai promovati pe acest INFORMATOR de cea mai joasa speta ! va multumesc pentru intelegere.

ilie de la uzina 5 iunie 2016 at 13:34

faina masina are domnu bugetar.traim ca in dubai.
numa unii, nu si votantii.
normal ca sefu are tuareg pe firma.adica pe primarie.ca legea permite sa achizitionam orice, cu conditia sa scriem la caietul de sarcini autospeciala pentru siguranta generala.laser frate.

Comentariile sunt oprite