Rămâi conectat

Politică Administrație

VIDEO| Alegeri EUROPARLAMENTARE 2014, Teodor Atanasiu: Sper ca un conjudețean de-al nostru să ajungă în Parlamentul European

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Preşedintele PNL Alba, senatorul de Alba Teodor Atanasiu a votat astăzi la ora 11.00, la secţia de la grădințița situată pe strada Vasile Goldiș, pentru“cea mai bună echipă de candidați și cu speranța că un conjudețean de-al nostru va ajunge în Parlamentul European să reprezintemai bine  interesele cetățenilor din județul Alba.”.

Teodor Atanasiu la vot Europarlamentare (6)Acesta a mai declarat că își dorește o unificare a Dreptei românești. Același lucru l-a spus, trei ore mai devreme, la ieșirea de la vot, prim-vicepreședintele PDL Alba, Ion Dumitrel.

La ieșirea de la urne, Atanasiu a spus: „În primul rând am venit cu sentimente astăzi la vot. Am venit cu sentimentul plăcut că în sfârşit şi eu pot să influenţez politica europeană şi bineînţeles am venit şi cu gândul de a vota cea mai bună echipă pe care o putem da Parlamentului European şi cu speranţa că vom avea un conjudeţean în Parlamentul European.

C#t despre unificarea dreptei, cred că am fost doi politicieni în România care am vorbit anul acesta, la începutul anului, despre unificarea dreptei: eu şi Traian Băsescu. Traian Băsescu vedea unificarea dreptei prin spargerea PDL-ului în patru şi apoi unirea lui înapoi, eu o vedeam prin unirea PNL cu PDL. Sper ca până la vacanţa parlamentară să avem un semnal consistent în unificarea dreptei, în fuziunea celor două partide desemnarea candidatului la prezidenţiale care să câştige alegerile în toamnă. PNL a făcut parte din multe alianţe în ultimii 24 de ani şi am văzut că alianţele în România funcţionează foarte greu şi pe termen limitat de aceea cel mai practic este să facem o fuziune şi nu o alianţă”.

Spre deosebire de celelate dăți când a venit la secția de votare însoțit de soția și fica sa, astăzi, liderul liberal a venit singur. Acesta a explicat că fica și consoarta sa sunt în capitală, iar soacra la biserică.

[nggallery id=1805]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea