Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Societate

VIDEO: Albaiulianca Maria Alexievici la „Vocea României”. Merge mai departe în echipa lui „nenea Brenciu”

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Maria Alexievici, din Alba Iulia, pe marile ecrane la „Vocea României”. Aseară, în cadrul primei ediţii a „Audiţiilor pe Nevăzute”, Vocea României -Sezonul 2, Maria a reuşit să întoarcă 3 scaune, respectiv pe-ale lui Marius Moga, Smiley şi Horia Brenciu. Chiar dacă printre cei 3 juraţi care s-au întors s-a aflat şi conjudeţeanul nostru Marius Moga, ea a ales să meargă mai departe în echipa lui „nenea Brenciu”.

Maria Alexievici are 20 de ani şi este din Alba-Iulia. În prezent urmează cursurile Academiei de Muzică „Gh. Dima” din Cluj-Napoca, sub denumirea de „Conservator”. Plină de emoţii şi cu lacrimi în ochi, dar în acelaşi timp nerăbdătoare, Maria abia a apucat să intre pe scenă. Odată ajunsă aici, s-a descălţat şi a dat „tot ce a avut mai bun din ea”. Mi s-a părut extraordinar de simpatică şi de naturală în toate trăirile ei de pe scenă.  Prestaţia ei a reuşit să impresioneze publicul şi să îi convingă pe cei trei juraţi că merită să meargă mai departe.

„Ai scăpat pe alocuri, dar mi-a plăcut bucuria cu care ai cântat”, i-a transmis Marius Moga  Mariei.

„Mie mi-ar plăcea să fii în echipa mea, pentru că eşti o fată plină de viaţă”,  a încercat Horia Brenciu s-o convingă să aleagă echipa lui.

Nu a stat foarte mult pe gânduri şi a ales.  „Mă duc cu Nenea Brenciu” , a spus Maria sărindu-i în braţe.


„Draga mea… come to daddy! Mă bucur că Alba Iulia a venit la mine acasă şi dacă te pot ajuta cu ceva îţi stau la dispoziţie”, a declarat Brenciu după alegerea făcută de Maria.

Vezi aici prestaţia  Mariei Alexievici la „Vocea României”.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Când se vopsesc, de fapt, ouăle de Paşte și care este simbolistica lor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tradiţia spune că în Joia Mare, numită şi Joia Patimilor, gospodinele vopsesc ouăle în roşu sau în alte culori, după preferinţă. Culoarea roşie este însă cea mai folosită deoarece reprezintă sângele lui Iisus Hristos, răstignit pe cruce, pentru mântuirea omenirii. Se spune că dacă ouăle sunt înroşite în Joia Mare, nu se strică tot anul. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea