VIDEO: Pensiunea Neptun din Gară aruncată în aer de o explozie la ţeava de gaz. Un muncitor de la E-On Gaz şi un trecător răniţi de deflagraţie

Alba Iulia, marţi, 13 martie, ora 17.40: O explozie provocată de o acumulare de gaze, la scurt timp după ce muncitorii care efectuează lucrări de modernizare pe strada Iaşilor au fisurat ţeava de gaz, a aruncat în aer Pensiunea Neptun situată în apropierea Gării . Un muncitor de la E-On Gaz care făcea verificări în zonă şi o pesoană care trecea în acel moment pe stradă au fost răniţi în deflagraţie. La faţa locului s-au deplasat echipajele ISU, pompieri, SMURD, Ambulanţă, Poliţie dar şi reprezentanţi ai E-On Gaz şi firmei care execută lucrările – Elis Pavaje.

Potrivit martorilor de la faţa locului firma Elis care executa lucrările de modernizare pe stradă a atins cu un utilaj o ţeavă de gaze solicitând ulterior intervenţia unei echipe de la E-On Gaz care să verifice dacă stricăciunea este gravă. Se pare că tocmai în timpul intervenţiei s-a propdus o explozie puternică, probabil din cauza unor acumulări de gaze.

UPDATE: Potrivit şefului ISU Alba, colonelul Dorel Sofica, din cauza acumulărilor de gaze pe reţeaua de canalizare, la ora 18.20, reprezentanţii ISU au hotărât extinderea perimetrului securizat cu câţiva zeci de metri, până când cei de la E-On Gaz vor remedia situaţia.

Vom reveni cu amănunte.

 

Bogdan PRESECAN

Email:bogdanpresecan@yahoo.com
Tel: 0734.771.136

9 Comentarii

of reporterii 13 martie 2012 at 20:48

pompieri,isu,smurd fac parte din aceeași instituție I.S.U. istețule care ești

Dreptatea 13 martie 2012 at 21:13

Ce victima este?Eu nu vad nici una,nu mai vb chestii ciudate…

adi 13 martie 2012 at 23:29

Reporteru roman si nu numai intotdeauna tre sa fac din tantar ..armasar…orice numa sa sperie lumea si sa dramtizeze la maxim orice chestie ..bravo voua pleava Romaniei ..ma refer la cei care fac chestiile astea..ca mai sunt cativa si onesti

adi 13 martie 2012 at 23:21

As vrea sa stiu si eu care e expertu de comenteaza in halul acela in primu video… Auzi ca aia de la gaz is de vina… Cum is ei de vina daca Elisu nu tine cont undes tevile de gaz si arara drumu asa fara capu lor..bravo tie bai desteptule ca te bagi in zeama asa fara tine oricine ai fi

Circotasul 14 martie 2012 at 22:40

Boule
Tevile de gaz erau la 20 cm si nu pe la 80 cm cum trebuia. E vina cui?

ANI 14 martie 2012 at 15:11

Ma gindesc ca cei ce executau lucrari de constructii in zona inainte sa inceapa lucrarile ar fi trebuit sa obtina un aviz din partea celor de la E.ON GAZ sau asa se procedeaza numai in cazul in care firma care executa lucrarile nu este a celor portocalii.

a 14 martie 2012 at 16:14

de bagat de vina suntem cei mai buni…. aruncam vina asupra celorlati….cei de la E.on sunt de vina….
dar cand cineva(elis ) vine si rupe o conducta…tot ce-i de la gaz sunt de vina??? daca si-ar face toti treaba si corect si legal nu s-ar intampla atatea.

asa ca sa multumim ce
Lui de Sus ca nu sunt victime.

Mihai 15 martie 2012 at 18:55

Uitati-va prin tot orasul,pe unde s-au facut lucrari de modernizare.Indiferent ce firma lucreaza, Elis, Florea ,Pomponio, etc. sparg fara a tine cont ca sunt conducte de apa, gaz,electrice, telefonie, televiziune etc. Pe drumul spre Micesti, a fost la fel , au sapat si spart tot ce a stat in calea lor.Pe str. Detunata la fel, nu i-a interesat ca sapa fundatia gardului, sau a casei.Ei si-au vazut de sapaturi conform proiectuli.Cand am ramas fara apa sau curent, i-a sunat pe cei a caror cablu sau conducta au spart-o, daca s-a putut remedia atunci a fost bine ,daca nu ,ca de pilda cea de apa am asteptat pana lunea ca vinerea la ora aceea nu mai lucra nimeni la Apa Ctta.Indiferent ce strica, motivarea lor este ca lucreaza pe domeniul public, ca fac pentru noi acestea, asa ca nu avem decat sa suportam,pana trece cu lucrarea de noi, dupa spusa lor.Va spun aceste lucruri din propria experienta.Acum 2 zile cei de la Elis au inceput din nou reparatiile la intrarile de pe Motilor pe strazile adiacente spre Micesti. Explicatia lor a fost ca s-a asezat pamantul.Practic pe unele locuri pe toata lucrarea spre Micesti, pe ambele parti, s-a lasat trotuarul. Si cand te gandesti ca abia in septembrie 2011 a fost pavat, te intrebi unde este calitatea lucrarilor executate, si cine o verifica sau face receptia ?Dar vorba romanului:”las ca merge si asa „. Important este ca banii sa curga in conturile lui Elis, Florea, Pomponio.

vecina 15 martie 2012 at 21:15

Ai dreptate Mihai!
Nu ii intereseaza decat sa isi ia banii din f(u)ndurile europene!
Daca nu lucreaza, ciuciu EURObani!
Oricum e cel mai prost mare proiect de reabilitare a Albei!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...