Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO: Pensiunea Neptun din Gară aruncată în aer de o explozie la ţeava de gaz. Un muncitor de la E-On Gaz şi un trecător răniţi de deflagraţie

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Alba Iulia, marţi, 13 martie, ora 17.40: O explozie provocată de o acumulare de gaze, la scurt timp după ce muncitorii care efectuează lucrări de modernizare pe strada Iaşilor au fisurat ţeava de gaz, a aruncat în aer Pensiunea Neptun situată în apropierea Gării . Un muncitor de la E-On Gaz care făcea verificări în zonă şi o pesoană care trecea în acel moment pe stradă au fost răniţi în deflagraţie. La faţa locului s-au deplasat echipajele ISU, pompieri, SMURD, Ambulanţă, Poliţie dar şi reprezentanţi ai E-On Gaz şi firmei care execută lucrările – Elis Pavaje.

YouTube video

Potrivit martorilor de la faţa locului firma Elis care executa lucrările de modernizare pe stradă a atins cu un utilaj o ţeavă de gaze solicitând ulterior intervenţia unei echipe de la E-On Gaz care să verifice dacă stricăciunea este gravă. Se pare că tocmai în timpul intervenţiei s-a propdus o explozie puternică, probabil din cauza unor acumulări de gaze.

UPDATE: Potrivit şefului ISU Alba, colonelul Dorel Sofica, din cauza acumulărilor de gaze pe reţeaua de canalizare, la ora 18.20, reprezentanţii ISU au hotărât extinderea perimetrului securizat cu câţiva zeci de metri, până când cei de la E-On Gaz vor remedia situaţia.

Vom reveni cu amănunte.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea