Rămâi conectat

Actualitate

VIDEO/ Al treilea urs implicat într-un accident, în aceeași noapte – a fost lovit de un TIR pe autostrada A1, la Săliște după ce a trecut pe lângă mai multe persoane

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un urs a fost filmat, joi seara, în curtea Centrului de Întreţinere şi Coordonare Sălişte (CIC), judeţul Sibiu, unde se aflau 10 persoane, apoi a ieşit pe autostradă şi a fost lovit de un TIR. Ursul nu a fost rănit şi a fugit către oraşul Sălişte.

Camionul a suferit avarii, dar ursul se pare că nu a fost rănit şi a fugit în direcţia oraşului Sălişte. În curtea CIC, unde se află şi sediul Poliţiei Autostrăzi, erau 10 persone.

https://youtu.be/jhESKXZE8PY

Reamintim că joi seara, doi urşi au fost accidentaţi pe Drumul Naţional 7 – Valea Oltului, după ce ar fi încercat să traverseze, la intrarea în localitatea Boiţa, din judeţul Sibiu. Unul dintre animale a murit.

CITEȘTE ȘI: FOTO/ Accident rutier pe DN7: Doi urși au fost loviți de mașini. Unul dintre animale a murit

“Aseară în jurul orei 21.30 am avut parte de un incident similar în Centrul de Întreţinere şi Coordonare Sălişte. Un urs de mari dimensiuni a intrat în curtea noastră, a traversat-o şi a ieşit pe autostradă, unde a fost lovit de un TIR. Camionul a suferit avarii, dar ursul se pare că nu a păţit mare lucru şi a fugit în direcţia oraşului Sălişte. Mai grav este că în curtea CIC, unde se află şi sediul Poliţiei Autostrăzi, erau în jur de 10 persone, dar din fericire cei mai mulţi nici nu au observat ce s-a întâmplat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov, Robert Elekes, citat de Agerpres.

Reprezentantul DRDP Braşov recunoaşte că nici gardurile electrice nu mai pot împiedica urşii să traverseze autostrada A1, în judeţul Sibiu.

“Acesta este şi apelul nostru: este clar că în judeţul Sibiu este o problemă cu animalele sălbatice, iar situaţia pare scăpată de sub control. Suntem deja în faza în care nişte garduri electrice nu rezolvă situaţia. Trebuie găsite soluţii la sursă, adică animalele trebuie ţinute în păduri de către administratorii fondurilor de vânătoare. Ursul de aseară a pătruns pe corpul autostrăzii prin nodul Sălişte, folosind bretelele de acces unde oricum nu vor exista garduri niciodată”, a mai precizat Robert Elekes.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Salariul minim brut se majorează începând de astăzi, 1 iulie 2024. Câți bani primesc angajații în mână

Bera Larisa

Publicat

în

Salariul minim brut se majorează începând de astăzi, 1 iulie 2024. Câți bani primesc angajații în mână Începând de astăzi, 1 iulie 2024, angajații din România vor beneficia de o majorare a salariului minim pe economie, conform noilor măsuri adoptate de guvern la începutul lunii iunie. Noul salar minim brut este de 3.700 de lei. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea