VIDEO: Ajutor divin în traficul de „infern”. Mitropolitul Banatului, Ioan Selejan, i-a ajutat pe șoferi să iasă dintr-un ambuteiaj: „Văd că nu este un agent de poliție, cobor din mașină și încep să dirijez circulația”

Paul Voicu - Primar 2020
VIDEO: Ajutor divin în traficul de „infern”. Mitropolitul Banatului, Ioan Selejan, i-a ajutat pe șoferi să iasă dintr-un ambuteiaj: „Văd că nu este un agent de poliție, cobor din mașină și încep să dirijez circulația”

O situație inedită a avut loc în traficul din Timișoara. De cele mai multe ori, traficul infernal ne face să apelăm la divinitate pentru a ne stăpâni nervii. La Timișoara însă rugăciunile șoferilor chiar au fost ascultate. În timpul unui ambuteiaj, însuși mitropolitul Banatului a coborât în mijlocul intersecției și a început să dirijeze mașinile.

Înaltul prelat al Bisericii Ortodoxe Române afla în mașină cu o echipă de jurnaliști TVR. Mergeau să realizeze un reportaj.

ELIT

Când a văzut că un autocar a rămas blocat la un colț de stradă, fără să stea pe gânduri, mitropolitul Banatului a coborât din mașină și a început să-l ghideze pe șofer. Apoi, cu răbdare, i-a îndrumat și pe ceilalți conducători auto care așteptau pe ambele străzi.

Mitropolitul Banatului spune că e obișnuit cu astfel de situații.

Mihail David - 2020

ÎPS Ioan Selejan: Nu este prima dată când la o intersecție sau undeva unde se produce un accident de circulație și văd că nu este un agent de poliție, cobor din mașină și încep să dirijez circulația.

De altfel, înaltul ierarh este cunoscut pentru dăruirea cu care se implică în problemele comunității.

Înalt Prea Sfinţitul Ioan Selejan organizează frecvent acțiuni de caritate ca să-i ajute pe nevoiași, indiferent de orientarea lor religioasă.

Mitropolitul Banatului a ajutat de mai multe ori inclusiv membri ai comunității musulmane, în special refugiați.

Înaltul prelat are o experiență bogată în problemele Orientului Mijlociu, zonă în care a slujit Biserica Ortodoxă Română timp de 4 ani.

sursa: tvr.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

Daca ? 15 decembrie 2019 at 11:35

Daca urmare a dirijarii defectuoase ar fi muritcineva, nu ar fi fost bai, pt ca popa era acolo ! Mare e gradina Domnului !

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...