Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

VIDEO: Ajutor divin în traficul de „infern”. Mitropolitul Banatului, Ioan Selejan, i-a ajutat pe șoferi să iasă dintr-un ambuteiaj: „Văd că nu este un agent de poliție, cobor din mașină și încep să dirijez circulația”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
VIDEO: Ajutor divin în traficul de „infern”. Mitropolitul Banatului, Ioan Selejan, i-a ajutat pe șoferi să iasă dintr-un ambuteiaj: „Văd că nu este un agent de poliție, cobor din mașină și încep să dirijez circulația”

O situație inedită a avut loc în traficul din Timișoara. De cele mai multe ori, traficul infernal ne face să apelăm la divinitate pentru a ne stăpâni nervii. La Timișoara însă rugăciunile șoferilor chiar au fost ascultate. În timpul unui ambuteiaj, însuși mitropolitul Banatului a coborât în mijlocul intersecției și a început să dirijeze mașinile.

Înaltul prelat al Bisericii Ortodoxe Române afla în mașină cu o echipă de jurnaliști TVR. Mergeau să realizeze un reportaj.

Când a văzut că un autocar a rămas blocat la un colț de stradă, fără să stea pe gânduri, mitropolitul Banatului a coborât din mașină și a început să-l ghideze pe șofer. Apoi, cu răbdare, i-a îndrumat și pe ceilalți conducători auto care așteptau pe ambele străzi.

Mitropolitul Banatului spune că e obișnuit cu astfel de situații.

ÎPS Ioan Selejan: Nu este prima dată când la o intersecție sau undeva unde se produce un accident de circulație și văd că nu este un agent de poliție, cobor din mașină și încep să dirijez circulația.

De altfel, înaltul ierarh este cunoscut pentru dăruirea cu care se implică în problemele comunității.

Înalt Prea Sfinţitul Ioan Selejan organizează frecvent acțiuni de caritate ca să-i ajute pe nevoiași, indiferent de orientarea lor religioasă.

Mitropolitul Banatului a ajutat de mai multe ori inclusiv membri ai comunității musulmane, în special refugiați.

Înaltul prelat are o experiență bogată în problemele Orientului Mijlociu, zonă în care a slujit Biserica Ortodoxă Română timp de 4 ani.

https://www.youtube.com/watch?v=X3oyqpiQPK4&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3UxjRacj7IH7csD9raPvImHfX_P81bdQTVkBRf6MV6tMxJajlxqRTpqpI

sursa: tvr.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma

Ziarul Unirea

Publicat

în

Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice: Cum funcționează noul concept de plată cu tichete și cum poate fi accesată platforma O noutate pe piaţa muncii a fost anunţată marţi, 23 aprilie, de către Ministerul Muncii şi Solidarităţii Sociale. Persoanele fizice pot angaja şi plăti legal personal pentru activităţi casnice, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea