Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

VIDEO| Admiterea în colegiile militare din România: Cum trebuie parcurs traseul sportiv la Colegiul Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

24 martie 2023 este ultima zi de înscrieri în vederea admiterii în colegiile militare din România. Pentru a veni în spitjinul candidaților, pe pagina de Facebook a Colegiului Militar ”Mihai Viteazul” din Alba Iulia a fost publicat un video în care este descrisă parcurgerea probelor fizice la admitere.

 

”Mai ai la dispoziție câteva zile pentru înscrierea în vederea admiterii în colegiile naționale militare! Ultima zi de înscrieri este 24 martie 2023! Înscrierile se fac ONLINE, la https://www.recrutaremapn.ro/signupform.php sau mergând personal, împreună cu unul dintre părinți (sau cu tutorele), la biroul informare-recrutare din cadrul centrului militar al județului/sectorului în care domiciliezi.

Odată înscris(ă), trebuie să participi la selecție. Selecția constă în probe psihologice (test de aptitudini și chestionar de personalitate), probe fizice (traseu utilitar-aplicativ și alergare de rezistență) și un interviu de evaluare finală. Dacă ești declarat(ă) „Admis” la aceste probe, vei efectua examinarea medicală în unități sanitare ale Ministerului Apărării Naționale.

Dorim să venim în sprijinul tău și îți vom arăta cum trebuie parcurs traseul utilitar-aplicativ. Doamna profesoară Felicia Vancea oferă explicații despre executarea elementelor, baremul dar și penalizările pe care le poți primi pentru executarea incorectă a exercițiilor, iar elevul sergent Dragoș Costea și eleva caporal Sara Holhoș îți arată pas cu pas cum să execuți toate elementele.

Mai multe informații despre recrutare, selecție și admitere găsiți aici: https://www.recrutaremapn.ro/elev.php

Mult succes!”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pastorala de Paște 2024 a cardinalului Lucian: ”Moartea și învierea Domnului pentru mântuirea noastră ne dezvăluie cât de importanți suntem pentru Dumnezeu”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pastorala de Paște 2024 a cardinalului Lucian: ”Moartea și învierea Domnului pentru mântuirea noastră ne dezvăluie cât de importanți suntem pentru Dumnezeu” Scrisoare Pastorală la Sărbătoarea Învierii Domnului 2024 ✠ Cardinal LUCIAN prin harul și mila Bunului Dumnezeu, Arhiepiscop și Mitropolit al Arhieparhiei de Alba Iulia și Făgăraș, Arhiepiscop Major al Bisericii Române Unită cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea