Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Accident rutier în Alba Iulia: Două mașini s-au tamponat în giratoriul de la intrarea în Bărăbanț

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier a avut loc miercuri după-masa, în jurul orei 16.30, în municipiul Alba Iulia, în sensul giratoriu de la intrarea în cartierul Bărăbanț.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Două autoturisme s-au tamponat pe strada Alexandru Ioan Cuza, în sensul giratoriu de la intrarea în Bărăbanț. Cel mai probabil accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate.

YouTube video

La fața locului intervine Detașamentul de pompieri Alba Iulia cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o EPA, pentru acordarea primului ajutor medical și descarcerare.

Din informațiile preliminare, o persoană ar fi blocată . La ora transmiterii acestei știri, traficul în zonă se desfășoară cu dificultate.

UPDATE: La ajungerea forțelor de intervenție la locul accidentului, într-unul dintre autoturisme se afla o persoana de sex feminin, conștientă cooperantă.

După evaluarea preliminară a persoanei, efectuate de către echipajul medical, aceasta prezenta leziuni minore, refuzând transportul la spital.

La locul intervenției au fost asigurate masurile PSI de către pompierii militari.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Lista candidaților pentru funcția de primar în municipiile și orașele din județul Alba, la alegerile locale din 9 iunie 2024 Ofertă săracă pentru locuitorii municipiilor și orașelor din județul Alba, la algerile locale din anul 2024. Comparativ cu anul 2020, sunt mai puțini candidați pentru funcția de primar, întrucât sunt mai puține partide, unele dintre […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea