Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO| Accident MORTAL în Cluj: O femeie a DECEDAT și 2 persoane au ajuns la spital. Trafic BLOCAT total

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier mortal s-a petrecut în comuna Florești, județul Cluj, luni dimineața. O femeie a DECEDAT și 2 persoane au ajuns la spital după coliziunea dintre două autoturisme, o autoutilitară și parțial un autobuz al Companiei de Transport Public.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Într-unul dintre autoturisme se aflau încarcerate două femei de aproximativ 50 de ani, astfel că pompierii au desfășurat imediat operațiunile de descarcerare. În cazul uneia dintre acestea s-au aplicat manevre de resuscitare, însă din păcate medicii au constatat decesul victimei.

YouTube video

Cealaltă femeie a fost transportată la spital. Ulterior a fost transportat la spital și un bărbat de aproximativ 45 de ani. Referitor la pasagerii din autobuz, niciunul nu a necesitat îngrijiri medicale.

La misiune a luat parte echipajul de la Punctul de Lucru Florești cu o autospecială și o ambulanță SMURD. De asemenea, am intervenit cu o ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul 2 Cluj-Napoca și o ambulanță SMURD de la Garda Gilău.

În acest moment, traficul este blocat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece Săptămâna Mare = săptămâna în care viaţa unor suflete nu are valoare, într-un oraș din Alba. Scene şocante au fost surpinse miercuri, 1 mai, la Teiuș. Trei cățeluși […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea