Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO | 2-4 august: Festivalul Truck Tuning Art 2024, în Cetatea Alba Carolina. Camioane spectaculoase, demonstrații incredibile, muzică bună și multă adrenalină

Ziarul Unirea

Publicat

în

2-4 august: Festivalul Truck Tuning Art 2024, în Cetatea Alba Carolina. Camioane spectaculoase, demonstrații incredibile, muzică bună și multă adrenalină

Festivalul Truck Tuning Art 2024 va avea loc anul acesta în periaoda 2-4 august, în Cetatea Alba Carolina și promite camioane spectaculoase, demonstrații incredibile, muzică bună și multă adrenalină.

”Suntem încântați să vă anunțăm că cel mai așteptat eveniment al anului revine în forță! Festivalul Truck Tuning Art va avea loc în Alba Iulia și promite să fie un spectacol de neegalat așa cum a fost de fiecare dată începând cu 2019 . Dacă ești un fan al camioanelor personalizate și al inovației, acest eveniment este pentru tine!”, au anunțat organizatorii.

Citește și: Evenimente în 2024, la Alba Iulia: Data la care vor avea loc manifestările

”Vă aștept la Truck Tunnig Art 2024, în superba Cetate Alba Iulia. Vom avea parte de adrenalină și camioane spectaculoase. Și dacă asta nu e suficient, trebuie să fiți alături de mine la un spectaculos record mondial. Vom avea parte de demonstrații incredibile, muzică bună și o atmosferă de poveste.

Este ocazia perfectă să ne întâlnim, să ne distrăm și să ne strângem mâinile. Vor fi cele mai impresionante vehicule tunate!

Nu ratați acest eveniment, ne vedem în Cetatea Alba Carolina pentru o experiență de neuitat, la cel mai puternic festival de camioane tunate din România”, a transmis Radu Valahu, neliosit de la eveniment.

De ce să participi la Truck Tuning Art?

Expoziție de Camioane Modificate: Vino să vezi cele mai spectaculoase și creative camioane modificate. Fiecare vehicul este o operă de artă pe roți, gata să te lase fără cuvinte.

Concursuri de Tuning: Admira și votează cele mai impresionante camioane în competiții de tuning. Cine va câștiga titlul de cel mai tare din Cetate ? Cel pe care-l veți vota!

Votanții vor fi premiați prin tragere la sorți cu premii generoase – VOUCHER DE COMBUSTIBIL – 150 lt + multe alte surprize din partea sponsorilor evenimentului!

Muzică Live: Atmosfera va fi electrizată de concerte live cu artiști de top. Muzică bună, distracție și voie bună!

Activități pentru Toată Familia: Festivalul oferă activități pentru toate vârstele. De la zone de joacă pentru copii ,terase,restaurante și bineînțeles camioane și fete frumoase fiecare membru al familiei se va distra.

Photo Booth-uri și Selfie Spots: Capturează-ți amintirile la numeroasele photo booth-uri și locații perfecte pentru selfie-uri. Nu uita să împărtășești momentele speciale cu prietenii!

Nu rata ocazia de a trăi o experiență unică și memorabilă alături de comunitatea pasionaților de camioane!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Creștere semnificativă a ratei de promovare la Bacalaureat 2024: 76,4% dintre elevi au obținut succesul

Bera Larisa

Publicat

în

Creștere semnificativă a ratei de promovare la Bacalaureat 2024: 76,4% dintre elevi au obținut succesul Astăzi, pe 8 iulie, au fost publicate rezultatele sesiunii de Bacalaureat iunie-iulie 2024. Conform datelor recente, rata de promovare a absolvenților de liceu a înregistrat o creștere semnificativă, ajungând la 76,4%, comparativ cu 72,8% înregistrat în 2023. Citește și: Rezultatele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea