Rămâi conectat

Actualitate

Victor Ponta îşi doreşte refacerea USL-ului: Îl văd pe Tăriceanu un candidat puternic la alegerile prezidenţiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Calin Popescu TariceanuPremierul Victor Ponta a declarat miercuri seara la Antena 3 că îl vede pe Tăriceanu un candidat puternic la alegerile prezidenţiale şi ia în calcul să ofere posturi în viitorul Cabinet liberalilor care ar pleca din PNL pentru a se alătura noii formaţiuni liberale pe care o va forma fostul premier.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că îl vede pe fostul preşedinte PNL Călin Popescu Tăriceanu drept un candidat puternic la Preşedinţie, menţionând că ar putea face cu acesta un tandem, la fel cum ar putea face un tandem cu Crin Antonescu.

Întrebat ce formulă ia în calcul, în contextul în care Tăriceanu a anunţat că îşi face partid şi că va candida la Preşedinţie, Ponta a răspuns: „Formula pe care o iau în calcul, proiectul de succes este refacerea USL, cu un candidat unic la prezindenţiale, şi atâta vreme cât funcţia de premier este a PSD, susţinem un candidat liberal”.

Întrebat, dacă, în condiţiile în care se rupe o parte din PNL, ia în calcul să ofere posturi guvernamentale liberalilor care ar pleca cu Tăriceanu, Ponta a răspuns: „Categoric da. Dacă există un grup semnificativ de parlamentari care au fost alături de noi până aseară, evident că aş vrea să sprijine Guvernul, să fie reprezentaţi”.

Ponta a mai spus că pentru Guvern o prezenţă ideologică liberală ar fi un lucru bun.

Sursa Mediafax.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea