Rămâi conectat

Politică Administrație

Victor Negrescu: Eu nu cred în tabere în PSD. Am venit pentru un proiect, iar dacă nu îmi fac bine treaba mă retrag

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, a spus vineri că el nu crede că există tabere în interiorul PSD, de aceea nu se poziţionează de vreo parte şi, dacă nu îşi face bine treaba, este pregătit să renunţe la funcţie.

„Consider oportun ca structurile care iau astfel de decizii, să le ia ca urmare a unor consultări care vor avea loc la finalul acestei luni”, a spus Negrescu, referitor la o posibilă remaniere guvernamentală.

Întrebat dacă există formate tabere în PSD şi el în care dintre acestea este, Victor Negrescu a spus că prioritatea lui este doar să reuşească proiectul preşedinţiei României la Consiliul UE, pentru care a venit în Guvern.

„Eu nu cred în tabere. Rolul meu este foarte clar. (…) Am venit pentru un proiect. Acesta este proiectul, preşedinţia României la Consiliul Uniunii Europene. Atâta timp cât sunt în funcţie, mă concentrez pe acest proiect. Dacă competenţele mele nu mai sunt necesare, dacă nu îmi fac bine treaba, am spus-o deja public, în nenumărate rânduri, nu am niciun fel de problemă în a mă retrage din această funcţie. Ce îmi doresc eu este ca acest proiect să fie unul de succes. Dezbaterile interne în momentul de faţă nu constituie prioritatea mea şi dacă am o opinie, mi-o voi exprima în interiorul formaţiunii politice de care aparţin şi mi-o voi spune într-o manieră clară şi o fac atunci când sunt consultat”, a explicat ministrul delegat pentru Afaceri Europene, citat de AGERPRES.

Victor Negrescu a vorbit vineri, la Sibiu, cu autorităţile locale, precum şi cu profesori şi studenţi de la universitatea de stat, despre pregătirile pentru organizarea în oraş, în 2019, a primului summit european după Brexit şi preşedinţia României la Consiliul Uniunii Europene.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea