Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Victor Ciorbea a prezentat albaiulienilor candidatul PNŢCD la Primăria Alba Iulia: dr. Radu Vieru

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 1 octombrie, în sala de conferinţe a hotelului „Parc”, din Alba Iulia a avut loc prezentarea candidatului PNŢCD la fotoliul de primar al municipiului Alba Iulia: dr. Radu Vieru. Au fost prezenţi la acest eveniment peste 300 de membri ai PNŢCD din judeţ, precum şi membrii marcanţi ai partidului, de la nivel central, în frunte cu preşedintele Victor Ciorbea. Pe tânărul candidat l-au elogiat, prezentându-l, preşedintele PNŢCD Alba, Iuliu Hada, precum şi membrii structurii de conducere judeţene şi locale, pe care-i enumăr în mod aleatoriu şi fără a le preciza funcţia: Mircea Trifu, Alin Ţamba, Nicolae Ota, Alin Popa şi Gabriel Cobuzneanu. Şi, desigur, preşedintele partidului, Victor Ciorbea, alături de fruntaşii ţărănişti din întregul nostru judeţ şi din alte judeţe.
 Nu vreau să insist acum nici asupra programului propus de Radu Vieru, în calitate de candidat (pentru că vom avea timp să ne aplecăm asupra lui, în campanie), nici asupra elogiilor ce i s-au adus şi nici măcar asupra propriei sale cuvântări, dar cuvântul lui Victor Ciorbea merită menţionat: „Mă bucur că m-am întors acasă, din nou, în Ardeal. Trăiască PNŢCD! Iar cu privire la candidatul pentru fotoliul de primar al municipiului Alba Iulia vreau doar să adresez câteva întrebări la care aştept, sau nu, confirmarea dumneavoastră: Este tânăr? Este frumos? Este familist? Este un bun profesionist? Este moral, cinstit şi onest? Au alţii ceva mai bun decât candidatul nostru? Şi, să mă ierte ierarhii prezenţi, aş putea întreba aşa: vrednic este?” Fireşte că sala a răspuns pozitiv, iar dacă ne gândim că PNŢCD-ul este singurul partid ce conţine nu numai în titlu cuvântul „creştin”, ci şi ca bază a întregii sale doctrine „creştinismul”, putem realiza înţelesul profund al reformei morale pe care-l propun azi ţărăniştii, prin Radu Vieru şi prin conceptul Calea Dreaptă!  (I.H.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Apel umanitar pentru o familie originară din Apuseni, rămasă fără casă în urma unui incendiu Un apel umanitar a fost lansat pentru familia Doncea, originară din Apuseni. Oamenii au rămas fără un acoperiș deasupra capului în urma unui incendiu violent. Citește și: FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea