Rămâi conectat

Actualitate

Vicepreşedintele ANRE anunță o iarnă complicată: Trebuie să fim pregătiţi şi pentru cel mai negru scenariu

FURDUI Alexandru

Publicat

în

Vicepreşedintele ANRE anunță o iarnă complicată: Trebuie să fim pregătiţi şi pentru cel mai negru scenariu

Pentru iarna aceasta trebuie să fim pregătiţi şi pentru cel mai negru scenariu şi trebuie să umplem depozitele la maximum posibil, în niciun caz nu trebuie să ne mulţumim cu limita de 80% impusă de UE, ci să mergem spre 90% sau 95%, a declarat, luni, în emisiunea Talk News de la Profit News TV Zoltan Nagy-Bege, vicepreşedinte ANRE.

”Pentru această iarnă trebuie să fim pregătiţi şi pentru cel mai negru scenariu, trebuie să avem pe masă absolut toate soluţiile posibile şi imposibile pentru a trece peste această iarnă”, a spus vicepreşedintele ANRE.

Zoltan Nagy-Bege a mai spus că ”trebuie să umplem depozitele de înmagazinare de gaze la maximum posibil”.

”În niciun caz nu trebuie să ne mulţumim cu limita de 80% impusă de Uniunea Europeană, limită care în câteva zile va fi depăşită, ar trebui să ţintim un 90 – 95% pentru a fi cât de cât liniştiţi în privinţa iernii care o să vină”, a precizat Zoltan Nagy-Bege.

Vicepreşedintele ANRE a mai arătat că faptul că avem toate scenariile pe masă este normal.

”Ne aşteaptă o iarnă foarte complicată, şi nu din punct de vedere meteorologic ci al asigurării aprovizionării cu gaze şi energie, pentru că sunt foarte multe lucruri impredictibile. Nu ştiu ce se va întâmpla în piaţă, nu ştiu dacă va exista import de gaze din Rusia sau din alte surse şi atunci este foarte bine că Dispecerul spune lucrurilor pe nume şi se pregăteşte şi pentru cel mai negru scenariu. Este important să fim pregătiţi şi pentru acest lucru, pentru ca să ştim ce avem de făcut”, a comentat Zoltan Nagy-Bege.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Fenomenul „fals pozitiv”, în județul Alba: Din 114 teste pozitive la consumul de droguri, doar 37 au fost confirmate la analize, în anul 2023

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fenomenul „fals pozitiv”, în județul Alba: Din 114 teste pozitive la consumul de substanțe interzise, doar 37 au fost confirmate la analize, în anul 2023 Informațiile prezentate indică că există preocupări cu privire la precizia și acuratețea testelor antidrog efectuate de către Poliția Rutieră din România. Mai multe Inspectorate Județene de Poliție au fost întrebate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare