Rămâi conectat

Ştirea zilei

Viața la țară în Alba: Cum a ajuns un bărbat să fie bătut de un consătean pentru că muncea duminica în chiloți

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Viața la țară în Alba: Cum a ajuns un bărbat să fie bătut de un consătean pentru că muncea duminica în chiloți

„Adu-ți aminte de ziua Domnului și o cinstește” suna a patra poruncă. Un bărbat din localitatea Săliștea, județul Alba a învățat pe pielea lui că nu e bine să lucrezi duminica.

Prin rechizitoriul înregistrat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia, incidentul a avut loc în data de 30 august 2020, în jurul orei 19.00, persoana vătămată B. B. se afla în curtea școlii din Săliștea, unde strângea iarbă pentru animale. La un moment dat, de pe terasa amplasată vis-a-vis de curtea școlii, mai multe persoane, între care și inculpatul A. A., au început să strige la persoana vătămată, aducându-i reproșuri, pe de o parte cu privire la faptul că muncește duminica, iar pe de altă parte cu privire la faptul că ar fi fost îmbrăcat prea sumar, într-o pereche de boxeri, iar în zonă erau prezenți mai mulți copii care ar putea observa acest aspect.

La scurt timp, de persoana vătămată s-a apropiat martorul M. M. F., urmat fiind de inculpatul A. A., amândoi continuând să îi adreseze reproșuri persoanei vătămate cu privire la ținuta acestuia, precum și cu privire la faptul că nu se mai satură de bani și din cauza asta lucrează și duminica. În timp ce îi reproșau aspectele menționate, inculpatul și martorul M. M. F. îl țineau de mâini și îl împingeau pe B. B..

În aceste condiții, inculpatul A. A., fiind sub influența alcoolului și enervat de circumstanțele în care se afla la lucru persoana vătămată, precum și ca urmare a faptului că și-a amintit de o neînțelegere dintre el și persoana vătămată din trecut, cu privire la o sumă de bani, la un moment dat, i-a aplicat persoanei vătămate o lovitură cu pumnul în zona feței, mai exact în zona arcadei stângi, urmarea căreia persoana vătămată a suferit o leziune traumatică – plagă contuzie – deschisă, pentru a cărei vindecare s-au stabilit, prin certificatul medico-legal ca fiind necesare 7-8 zile de îngrijiri medicale.

Ulterior, inculpatul și martorul M. M. F. i-au spus persoanei vătămate să plece și să-și lase telefonul și hainele la fața locului, în curtea școlii, fapt care s-a și întâmplat.

Procesul penal împotriva inculpatului a fost încetat deoarece părțile implicate s-au împăcat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Femeie-samsar de mașini, trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. De ce a fost retrimis dosarul la procuror? Tribunalul Alba a remis procurorilor un dosar penal deschis pe numele unei femei din Sebeș, care a fost trimisă în judecată pentru evaziune fiscală. Femeia era samsar de mașini și este acuzată că a produs un prejudiciu la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea