Veste bună pentru studenții din România: bilete și abonamente online GRATUITE la transport feroviar. Anunț de ultimă oră al ANOSR

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Într-o postare pe pagina oficială de Facebook, Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR) a făcut un anunț de ultimă oră, în care aceștia au dezvăluit o schimbare majoră pentru studenți: Aceștia vor putea procura online bilete/abonamente gratuite la transportul feroviar.

,,După mulți ani, studenții vor putea procura online bilete/abonamente gratuite la transport feroviar!

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

ANOSR a solicitat constant în ultimele zile reprezentanților Guvernului României să urgenteze aprobarea Hotărârii de Guvern convenite cu CFR Călători care să modifice reglementarea transportului studenților cu trenul și să prelungească valabilitatea legitimațiilor vizate din anul universitar precedent.

Astfel, anunțăm că din momentul publicării în Monitorul Oficial, prin HG-ul aprobat ieri, studenții vor putea procura bilete gratuite cu legitimația vizată pentru anul universitar 2019-2020 până pe 31 octombrie!

De asemenea, Guvernul României a acceptat amendamentul ANOSR privind posibilitatea procurării de bilete online pe durata stării de urgență/stării de alertă fără a fi nevoie de legitimația de calătorie, în baza unei adeverințe de student eliberate electronic de universitate.” A transmis pe Facebook ANOSR

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419