Rămâi conectat

Actualitate

Veste bună pentru şoferi: Benzina a ajuns la cel mai mic preţ în ultimele două luni

Dragoş Suciu

Publicat

în

După ce la finele lunii august, începutul lunii septembrie majoritatea companiilor petroliere au scumpit benzina şi motorina, unul dintre efecte fiind și un eventual conflict în Siria, litrul de benzină a ajuns în prezent la minimul de preţ, din ultimele două luni. Majoritatea companiilor petroliere au redus prețul benzinei și cu 28 de bani.

În urmă cu câteva zile, capital.ro scria că la finele lui august, economiștii de la ING Bank trăgeau un semnal de alarmă referitor la scumpirea benzinei din România, ca un efect direct al unui posibil atac armat al SUA asupra Siriei. Pe piața locală, prețul carburanților a urcat rapid cu câteva procente, adică peste 15 bani/litru, în doar două săptămâni.

Petroliștii au spus atunci că scumpirea a intervenit ca urmare a evoluției cotației Platt’s a benzinei  și motorinei pe plan mondial. În alte state din Europa, prețurile au fost mărite, dar cu mult mai puțin decât la noi.

Sursa: Capital.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

24 iulie | COD GALBEN și PORTOCALIU de FURTUNĂ, în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, averse torențiale

Bera Larisa

Publicat

în

24 iulie | COD GALBEN și PORTOCALIU de FURTUNĂ, în Alba și alte județe din țară: Vijelii, grindină, averse torențiale ANM a emis miercuri, 24 iulie 2024, o avertizare de cod galben și portocaliu de furtună, în Alba și alte județe din țară. COD GALBEN Interval de valabilitate: 24 iulie, ora 10 – 25 iulie, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea