Rămâi conectat

Ştirea zilei

VCST Automotive Production creează la Alba Iulia aproape 200 de noi locuri de muncă

Publicat

în

Investiţie de 35 milioane de euro. VCST Automotive Production creează la Alba Iulia aproape 200 de noi locuri de muncă

Zona de Dezvoltare Economică a municipiului Alba Iulia primea cu peste un an în urmă un nou investitor. Unul dintre cei mai mari producători şi furnizori pentru industria auto, firma belgiană VCST decidea să deschidă o nouă unitate de producţie alegând pentru aceasta municipiul Alba Iulia. Peste câteva zile, la 30 mai, după cum ne-a informat domnul Alexandru Goia, directorul VCST Automotive Production Alba SRL va avea loc recepţia oficială a clădirilor, iar la începutul lunii iulie va avea loc ianugurarea noii capacităţi de producţie. Acum la VCST Alba Iulia se fac ultimele pregătiri pentru recepţia clădirii dar se şi lucrează intens la finalizarea instalării utilajelor şi la instruirea personalului.

vcst

Specializată în producerea de componente de înaltă precizie: roţi dinţate, pinioane, piese de schimb şi alte componente precum sistemele de frânare ABS, compania VCST cere angajaţilor săi de pretutindeni, deci şi celor din Alba Iulia, o foarte bună pregătire profesională, disciplină şi seriozitate. Recrutarea personalului se face în colaborare cu AJOFM Alba care va asigura trainigul de bază al celor care doresc să se angajeze la VCST Automotive Production SRL Alba şi se finalizează printr-o perioadă de practică pe utilajele deja instalate în fabrică, după care are loc selecţia finală. Pentru că timpul înseamnă bani dar şi ca o dovadă a ce însemnă organizarea eficientă (cu care noi românii nu prea suntem obişnuiţi, să recunoaştem) paralel cu această practică se realizează primele piese care sunt trimise partenerilor pentru validare.
VCST Automotive Production Alba SRL va produce deocamdată piese pentru patru companii producătoare de autovehicule sau subansamble pentru autovehicule: Perkins (producător de motoare disesel şi pe gaz precum şi cutii de viteze pentru autovehicule), ThyessenKrupp Presta (care livrează subansamble pentru General Motors), Volkswagen şi DAF (producător de autocamioane). Fiecare partener este privit ca un proiect în sine şi de aceea ele se află în diferite stadii de realizare, stadii de care depinde şi evoluţia numărului de persoane angajate. Pentru toţi aceşti parteneri producţia va începe în acest an. În prezent SC VCST Automotive Production Alba SRL are 60 de angajaţi, iar la sfârşitul anului va avea exact 141, numărul acestora urmând să crească anul viitor până la 180. Media de vârstă a angajaţilor VCST Automotive Production Alba SRL este de 37 de ani, adică avem în faţă nu doar o intreprindere tânără, ci şi un colectiv tânăr. Într-o Europă în care şomajul în rândul tinerilor a ajuns la cote atât de ridicate încât Comisia Europeană înseşi caută soluţii, iată că VCST Automotive Producţion Alba SRL mizează tocmai pe tineri. În ideea unei pregătiri cât mai bune a angajaţilor, VCST Automotive Production Alba SRL a iniţiat discuţii cu Universitatea Tehnică din Cluj Napoca (ce are o secţie la Alba Iulia) pentru introducerea în programa de studiu pentru secţiile de inginerie a unor materii utile procesului de producţie în domeniul prelucrărilor mecanice de înaltă precizie.
Dar VCST Automotive Production Alba SRL nu înseamnă numai locuri de muncă pentru albaiulieni, ea este, adupă cum ne explica Mircea Hava, primarul municipiului Alba Iulia, o sursă de venit pentru bugetul local.

Electrica Furnizare Discount

„Mă bucur că am reuşit să aducem la Alba Iulia o firmă de talia VCST. A fost greu, dar vă spun că marea bătălie nu a fost cu ei, ci cu birocraţia statului român, o maşinărie care te poate descuraja. Ei nu s-au lăsat descurajaţi, au venit la Alba Iulia şi vedem că şi datorită lor Zona de Dezvoltare Economică Alba Iulia începe să prindă contur. Peste câteva zile avem recepţia clădirilor ceea ce înseamnă că firma începe să plătescă impozite şi taxe la bugetul local, adică avem o nouă sursă de venit, bani pe care să-i utilizăm în folosul albaiulienilor.”

În contextul necesarei reindustrializări a României enunţate de ministrul Economiei Varujan Vosganian, Investiţia VCST de la Alba Iulia, atât prin valoarea sa intrinsecă, dar în egală măsură prin modul de derulare nu este doar un element dătător de speranţă, dar şi un model de urmat.

Publicitate

Ştirea zilei

CODUL RUTIER 2022: 10 modificări majore aprobate de Guvernul României astăzi

Publicat

în

CODUL RUTIER 2022: 10 modificări majore aprobate de Guvernul României astăzi

Astăzi pe masa Guvernului au fost mai multe propuneri de modificare a OUG nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice. Ministrul Lucian Bode a anunţat ce s-a aprobat în şedinţa de Guvern.

„Am adoptat în şedinţa de azi ordonanţa pentru completarea şi modificarea OUG 195/2002. Vreau să precizez de la început faptul că scopul legislaţiei rutiere este, în primul rând, de a proteja viaţa, integritatea şi sănătatea persoanelor care participă la traficul rutier sau se află în apropierea acestuia. Acest act normativ este rezultatul unor consultări şi dezbateri aprofundate cu cei interesaţi de creşterea nivelului de siguranţă al circulaţiei rutiere. Legislaţia rutieră suscită cel mai crescut interes din partea publicului, de fiecare dată când i se aduc modificări şi completări”, a declarat Lucian Bode.

Electrica Furnizare Discount

„România şi-a asumat prin PNRR reducerea numărului de persoane rănite grav sau ucise în accidente cu 25% faţă de nivelul de referinţă 2019, până în 2026. Siguranţa rutieră constituie o problemă gravă, nivelul acesteia fiind semnificativ mai mic faţă de media din statele UE. În 2021, s-a înregistrat o scădere a numărului accidentelor grave cu aproape 22 % şi a persoanelor grav rănite cu 31%, faţă de 2020, în timp ce numărul persoanelor decedate a crescut cu 8%. Am ajuns la 1778 de morţi în accidente rutiere în 2021. În ceea ce priveşte contravenţiile, se remarcă un trend ascendent îngrijorător. Comportamentul actual în trafic al unor participanţi a impus o reevaluare a cadrului legal şi noi mecanisme de sancţionare a abaterilor prin raportare a gradului de pericol social al acestora”, a mai spus ministrul.

10 puncte majore anunţate de Lucian Bode

„1. Primul element de noutate şi cu cel mai mare impact vizează definirea comportamentului agresiv în conducerea vehiculelor, precum şi sancţionarea acestui comportament prin amendă, dar şi suspendarea dreptului de a conduce pentru 30 de zile.

2.Al doilea lucru este regimul de circulaţie pe autostradă şi înăsprirea sancţiunilor. Am văzut cu toţii imagini şocante care surprindeau comportamente iresponsabile. Am decis înăsprirea sancţiunilor. Se sancţionează circulaţia nejustificată pe banda de urgenţă a autostrăzilor cu amendă între 1305 lei şi 2900 de lei, dar şi cu aplicarea sancţiunii complementare a suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Se introduce sancţiunea complementară a suspendării permisului pentru 120 de zile pentru executarea pe autostradă a manevrelor de întoarcere sau mers înapoi.

3 Este trecută într-o clasă superioară de contravenţii fapta privind nerespectarea regulilor privind depăşirea şi neacordarea de prioritate. Permisul se va suspenda 60 de zile, în loc de 30 zile.

4. Am văzut atâtea tragedii la trecerile la nivel cu calea ferată. Se majorează perioada suspendării dreptului de a conduce de la 90 de zile la 120 de zile.

5. Este reglementat un nou prag de viteză. La peste 70 km/h faţă de limita legală, se va suspenda permisul 120 de zile.

6. Se introduce o nouă contravenţie pentru nerespectarea obligaţiei de a menţine permanent curate parbrizul, luneta şi geamurile laterale.

7. S-a constatat o lipsă de eficienţă a punctelor de penalizare aplicate, întrucât în situaţia depunerii plângerii contravenţionale, termenul de prescripţie al cumulului de puncte nu se suspendă. Se reglementează suspendarea de drept a termenului de prescripţie de 6 luni pentru cumulul de 15 puncte de penalizare, până la rămânerea definitivă a hotărârii judecătoreşti.

8. Interdicţia de a conduce un vehicul pe drumuri publice în urma condamnării pentru infracţiuni la regimul rutier pe teritoriul României, pentru titularii de permise emise de autorităţile altor state.

9. S-a introdus posibilitatea de susţinere a testelor de verificare a cunoştinţelor rutiere, care permite reducerea perioadei de suspendare, la orice serviciu al Poliţiei Rutiere de pe teritoriul României.

10. Sunt stabilite norme cu privire la transmiterea datelor de identificare ale şoferului de către proprietarul maşinii pentru responsabilizarea proprietarului, pentru identificarea persoanelor care au condus maşina la un moment dat”, a mai punctat Bode.

sursa: dcnews.ro

Citește mai mult

Ştirea zilei

Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba: Sărbătoarea comunităților din Țara Secașelor – Festivalul „Datină străbună pe Secaşe”, la Doștat. Programul evenimentului

Publicat

în

Centrul de Cultură „Augustin Bena” Alba: Sărbătoarea comunităților din Țara Secașelor – Festivalul „Datină străbună pe Secaşe”, la Doștat. Programul evenimentului

Comunitățile din Țara Secașelor își prezintă duminică, 30 ianuarie 2022, o parte din zestrea etnofolclorică în cadrul Festivalului interjudețean „Datină străbună pe Secaşe”, unul dintre cele mai vechi festivaluri de folclor și datini din România. Ediția din acest an a festivalului va avea loc începând cu ora 16:00, la Căminul Cultural din Doștat.

Manifestarea se va desfășura cu respectarea strictă a măsurilor sanitare impuse în contextul pandemiei și va avea un conținut autentic din Țara Secașelor, deosebit de valoros, prin prezența reprezentanților culturii tradiționale din 15 localități: CRĂCIUNELU DE JOS, MIHALȚ, BUCERDEA GRÂNOASĂ, ȘPRING, CÂLNIC, DOȘTAT, CIUGUD, VALEA LUNGĂ, CERGĂU, CUT, MIERCUREA SIBIULUI, LOAMNEȘ, SLIMNIC, PĂUCA și ȘURA MICĂ. În deschiderea evenimentului, inițiatorul festivalului de acum 50 de ani, etnograful Ioan Popa, va fi prezent și va susține o alocuțiune cu tema: „Datină străbună pe Secașe 1972 – 2022”. De asemenea, toate localitățile din Țara Secașelor prezente vor primi, în semn de mulțumire pentru participarea la proiect și păstrarea nealterată a tradițiilor și obiceiurilor românești, exemplare din lucrările: „Balada populară în zona folclorică Alba” – Editura Centrului de Cultură ,,Augustin Bena” și „Cartea Cultului – monografia unui sat transilvănean” – prof. univ. dr. Ilie Moise.

Electrica Furnizare Discount

„Festivalul „Datină străbună pe Secaşe”, inițiat în urmă cu jumătate de secol, în anul 1972, de etnograful Ioan Popa, una dintre cele mai importante manifestări cultural-artistice tradiționale din sudul Transilvaniei, trebuie să-și regăsească drumul, să se adapteze la condițiile actuale și să meargă înainte. După o pauză lungă, de 2 ani, generată de contextul epidemiologic global, reluăm acest proiect cultural extrem de important pentru comunitățile din Țara Secașelor și promovăm astfel zestrea culturală și tradițională a acestor comunități frumoase”, a spus Alexandru Pal, managerul Centrului de Cultură „Augustin Bena” Alba.

Proiectul este organizat de Consiliul Județean Alba, Centrul de Cultură „Augustin Bena” și Primăria Comunei Doștat, în parteneriat cu Consiliul Județean Sibiu.

Festivalului interjudeţean „Datină străbună pe Secaşe” este unul dintre cele mai vechi festivaluri de folclor și datini din România, iar prima ediție a acestei manifestări cultural-artistice a avut loc în anul 1972, la Roșia de Secaș – Alba. Festivalul a fost inițiat de profesorul Ioan Popa, din dorința de a promova zestrea culturală și tradițională din Ţara Secaşelor. Din anul 2003, județul Sibiu s-a alăturat județului Alba, în organizarea festivalului.

Festivalului interjudețean „Datină străbună pe Secaşe” se desfășoară cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spațiului, fiind obligatorie purtarea măștii de protecție. Accesul este permis doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-COV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS- COV-2 sau prezintă rezultatul negativ al unui test pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2. Având în vedere că prezența publicului este limitată la 30% din capacitatea spațiului de desfășurare, Centrul de Cultură ,,Augustin Bena” va transmite live întregul eveniment, pe paginile de socializare ale instituțiilor organizatoare și partenere.

Citește mai mult

Ştirea zilei

DOCUMENT| Noi RESTRICȚII în județul ALBA pentru comunele Cricău și Unirea. Hotărâre CJSU

Publicat

în

DOCUMENT| Noi RESTRICȚII în județul ALBA pentru comunele Cricău și Unirea. Hotărâre CJSU

HOTĂRÂREA nr. 23 din 27.01.2022 privind constatarea ratei de incidență cumulată la 14 zile a cazurilor de îmbolnăvire cu SARS–CoV-2, la data de 27.01.2022 și stabilirea măsurilor de limitare și prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2 la nivelul unităților administrativ-teritoriale de pe raza județului Alba

HOTĂRÂREA nr. 1 din 07.01.2022 poate fi consultată integral AICI

Având în vedere rata de incidență cumulată la 14 zile a cazurilor de COVID–19 la nivelul tuturor unităților administrativ–teritoriale din județul Alba, la data de 27.01.2022, transmisă Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Alba de către Direcția de Sănătate Publică Alba prin adresa nr. 1142 din 27.01.2022;

Electrica Furnizare Discount

În conformitate cu:

Legea nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID–19, cu modificările și completările ulterioare;

Legea nr. 136/2020 privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătății publice în situații de risc epidemiologic și biologic;

O.U.G. nr. 21/2004 privind Sistemul Național de Management al Situațiilor de Urgență, aprobată prin Legea nr.15/2005, cu modificările și completările ulterioare;

H.G. nr. 557/2016 privind managementul tipurilor de risc, cu modificările și completările ulterioare;

H.G. nr. 34/06.01.2022 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 08 ianuarie 2022, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19;

Ținând cont de:

prevederile art. 10 din Regulamentul-cadru privind structura organizatorică, atribuțiile, funcționarea și dotarea comitetelor și centrelor operative pentru situații de urgență, aprobat prin H.G. nr. 1491/2004;

prevederile art. 23 alin. (1) din Regulamentul de Organizare și Funcționare a C.J.S.U. Alba, aprobat prin Ordinul Prefectului județului Alba nr. 336/25.07.2017, cu modificările și completările ulterioare;

În temeiul dispozițiilor art.13 alin.2 anexa 3 la H.G. nr. 34/06.01.2022 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 08 ianuarie 2022,

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Alba, convocat în ședință extraordinară în data de 27.01.2022,

HOTĂRĂȘTE:

Art.1 – (1) Se constată încadrarea în limitele incidenței cumulată la 14 zile a cazurilor de îmbolnăvire cu SARS–CoV-2, la data de 27.01.2022, pentru fiecare unitate administrativ-teritorială de pe raza județului Alba, conform Anexei care este parte integrantă din prezenta hotărâre;

(2) Măsurile stabilite pentru diminuarea riscului de îmbolnăvire cu SARS-CoV-2 la nivelul tuturor unităților administrativ-teritoriale de pe raza județului Alba, sunt cele prevăzute în Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Alba nr.1 din 07.01.2022, în funcție de rata de incidență cumulată la 14 zile a cazurilor de îmbolnăvire cu SARS-CoV-2, conform anexei la prezenta hotărâre;

(3) Măsurile prevăzute în anexa la prezenta hotărâre pentru comunele: Cricău și Unirea intră în vigoare începând cu data de 28.01.2022 ora 00:00, și se aplică pentru o perioadă de 14 zile.

Art. 2 -Hotărârile adoptate de C.J.S.U. Alba până la data adoptării prezentei hotărâri își mențin aplicabilitatea în măsura în care prevederile acestora nu contravin măsurilor stabilite în prezenta hotărâre.

Art. 3- Prezenta hotărâre se transmite membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Alba, la toate U.A.T. – urile de pe raza județului Alba, în vederea aducerii la cunoștința populației, operatorilor economici și instituțiilor publice, prin toate mijloacele de comunicare avute la dispoziție. De asemenea, prezenta hotărâre se transmite la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și la Departamentul pentru Situații de Urgență de către Inspectoratul pentru Situații de Urgență „UNIREA” al județului Alba. Totodată, hotărârea se va afișa pe site-ul Instituției Prefectului – Județul Alba.

Anexă la HOTĂRÂREA nr.23 a C.J.S.U. Alba din 27.01.2022

Măsuri de limitare și prevenire a răspândirii virusului SARS-COV-2, în funcție de rata de incidenţă cumulată la 14 zile, la data de 27.01.2022, pentru fiecare unitate administrativ-teritorială de pe raza judeţului Alba

Nr. crt. Unitatea administrativ-teritorială Rata de incidenţă la 14 zile/1000 locuitori Se aplică măsurile prevăzute în Hotărârea CJSU Alba nr.1 din 07.01.2022: Perioada de aplicare a măsurilor

1. MUNICIPIUL ALBA IULIA 14.84 art.1 lit.A și D 26.01.2022 ora 00:00 – 08.02.2022 ora 24:00

2. MUNICIPIUL AIUD 12.11 art.1 lit.A și D 17.01.2022 ora 00:00 – 30.01.2022 ora 24:00

3. MUNICIPIUL BLAJ 5.14 art.1 lit.A și D 24.01.2022 ora 00:00 – 06.02.2022 ora 24:00

4. MUNICIPIUL SEBEŞ 9.94 art.1 lit.A și D 17.01.2022 ora 00:00 – 30.01.2022 ora 24:00

5. ORAŞ ABRUD 9.51 art.1 lit.A și D 21.01.2022 ora 00:00 – 03.02.2022 ora 24:00

6. ORAŞ BAIA DE ARIEŞ 4.25 art.1 lit.A și D 27.01.2022 ora 00:00 – 09.02.2022 ora 24:00

7. ORAŞ CÂMPENI 4.19 art.1 lit.A și D 26.01.2022 ora 00:00 – 08.02.2022 ora 24:00

8. ORAŞ CUGIR 12.84 art.1 lit.A și D 18.01.2022 ora 00:00 – 31.01.2022 ora 24:00

9. ORAŞ OCNA MUREŞ 9.09 art.1 lit.A și D 18.01.2022 ora 00:00 – 31.01.2022 ora 24:00

10. ORAŞ TEIUŞ 5.58 art.1 lit.A și D 22.01.2022 ora 00:00 – 04.02.2022 ora 24:00

11. ORAŞ ZLATNA 3.33 art.1 lit.A și D 26.01.2022 ora 00:00 – 08.02.2022 ora 24:00

12. ALBAC 8.19 art.1 lit.A și D 20.01.2022 ora 00:00 – 02.02.2022 ora 24:00

13. ALMAŞU MARE 3.33 art.1 lit.A și D 26.01.2022 ora 00:00 – 08.02.2022 ora 24:00

14. ARIEŞENI 3.90 art.1 lit.A și D 24.01.2022 ora 00:00 – 06.02.2022 ora 24:00

15. AVRAM IANCU 0.70 art.1 lit.A și B până la modificarea scenariului

16. BERGHIN 1.05 art.1 lit.A și C 16.01.2022 ora 00:00 – 29.01.2022 ora 24:00

17. BISTRA 4.44 art.1 lit.A și D 26.01.2022 ora 00:00 – 08.02.2022 ora 24:00

18. BLANDIANA 17.24 art.1 lit.A și D 16.01.2022 ora 00:00 – 29.01.2022 ora 24:00

19. BUCERDEA GRÂNOASĂ 2.21 art.1 lit.A și C 27.01.2022 ora 00:00 – 09.02.2022 ora 24:00

20. BUCIUM 2.14 art.1 lit.A și C 22.01.2022 ora 00:00 – 04.02.2022 ora 24:00

21. CÂLNIC 6.19 art.1 lit.A și D 23.01.2022 ora 00:00 – 05.02.2022 ora 24:00

22. CENADE 1.91 art.1 lit.A și C 24.01.2022 ora 00:00 – 06.02.2022 ora 24:00

23. CERGĂU 1.83 art.1 lit.A și C 25.01.2022 ora 00:00 – 07.02.2022 ora 24:00

24. CERU-BĂCĂINŢI 0.00 art.1 lit.A și B până la modificarea scenariului

25. CETATEA DE BALTĂ 0.65 art.1 lit.A și B până la modificarea scenariului

26. CIUGUD 15.65 art.1 lit.A și D 22.01.2022 ora 00:00 – 04.02.2022 ora 24:00

27. CIURULEASA 5.32 art.1 lit.A și D 22.01.2022 ora 00:00 – 04.02.2022 ora 24:00

28. CRĂCIUNELU DE JOS 1.40 art.1 lit.A și C 22.01.2022 ora 00:00 – 04.02.2022 ora 24:00

29. CRICĂU 3.05 art.1 lit.A și D 28.01.2022 ora 00:00 – 10.02.2022 ora 24:00

30. CUT 3.97 art.1 lit.A și D 27.01.2022 ora 00:00 – 09.02.2022 ora 24:00

31. DAIA ROMÂNĂ 8.31 art.1 lit.A și D 19.01.2022 ora 00:00 – 01.02.2022 ora 24:00

32. DOŞTAT 1.97 art.1 lit.A și C 27.01.2022 ora 00:00 – 09.02.2022 ora 24:00

33. FĂRĂU 0.68 art.1 lit.A și B până la modificarea scenariului

34. GALDA DE JOS 2.69 art.1 lit.A și C 16.01.2022 ora 00:00 – 29.01.2022 ora 24:00

35. GÂRBOVA 8.82 art.1 lit.A și D 23.01.2022 ora 00:00 – 05.02.2022 ora 24:00

36. GÂRDA DE SUS 0.68 art.1 lit.A și C 22.01.2022 ora 00:00 – 04.02.2022 ora 24:00

37. HOPÂRTA 2.59 art.1 lit.A și C 25.01.2022 ora 00:00 – 07.02.2022 ora 24:00

38. HOREA 0.52 art.1 lit.A și B până la modificarea scenariului

39. IGHIU 6.35 art.1 lit.A și D 18.01.2022 ora 00:00 – 31.01.2022 ora 24:00

40. ÎNTREGALDE 1.82 art.1 lit.A și C 19.01.2022 ora 00:00 – 01.02.2022 ora 24:00

41. JIDVEI 1.70 art.1 lit.A și C 21.01.2022 ora 00:00 – 03.02.2022 ora 24:00

42. LIVEZILE 6.01 art.1 lit.A și D 18.01.2022 ora 00:00 – 31.01.2022 ora 24:00

43. LOPADEA NOUĂ 1.99 art.1 lit.A și C 25.01.2022 ora 00:00 – 07.02.2022 ora 24:00

44. LUNCA MUREŞULUI 2.75 art.1 lit.A și C 25.01.2022 ora 00:00 – 07.02.2022 ora 24:00

45. LUPŞA 4.88 art.1 lit.A și D 20.01.2022 ora 00:00 – 02.02.2022 ora 24:00

46. METEŞ 11.56 art.1 lit.A și D 15.01.2022 ora 00:00 – 28.01.2022 ora 24:00

47. MIHALŢ 3.74 art.1 lit.A și D 27.01.2022 ora 00:00 – 09.02.2022 ora 24:00

48. MIRĂSLĂU 2.55 art.1 lit.A și C 23.01.2022 ora 00:00 – 05.02.2022 ora 24:00

49. MOGOŞ 0.00 art.1 lit.A și B până la modificarea scenariului

50. NOŞLAC 4.40 art.1 lit.A și D 17.01.2022 ora 00:00 – 30.01.2022 ora 24:00

51. OCOLIŞ 1.97 art.1 lit.A și C 27.01.2022 ora 00:00 – 09.02.2022 ora 24:00

52. OHABA 1.69 art.1 lit.A și C 21.01.2022 ora 00:00 – 03.02.2022 ora 24:00

53. PIANU 3.36 art.1 lit.A și D 26.01.2022 ora 00:00 – 08.02.2022 ora 24:00

54. POIANA VADULUI 0.00 art.1 lit.A și B până la modificarea scenariului

55. PONOR 1.74 art.1 lit.A și C 25.01.2022 ora 00:00 – 07.02.2022 ora 24:00

56. POŞAGA 0.00 art.1 lit.A și B până la modificarea scenariului

57. RĂDEŞTI 7.87 art.1 lit.A și D 22.01.2022 ora 00:00 – 04.02.2022 ora 24:00

58. RÂMEŢ 2.04 art.1 lit.A și C 26.01.2022 ora 00:00 – 08.02.2022 ora 24:00

59. RIMETEA 7.06 art.1 lit.A și D 19.01.2022 ora 00:00 – 01.02.2022 ora 24:00

60. ROŞIA DE SECAŞ 1.25 art.1 lit.A și C 18.01.2022 ora 00:00 – 31.01.2022 ora 24:00

61. ROŞIA MONTANĂ 2.58 art.1 lit.A și C 22.01.2022 ora 00:00 – 04.02.2022 ora 24:00

62. SĂLCIUA 0.72 art.1 lit.A și B până la modificarea scenariului

63. SĂLIŞTEA 9.00 art.1 lit.A și D 22.01.2022 ora 00:00 – 04.02.2022 ora 24:00

64. SÂNCEL 1.94 art.1 lit.A și C 23.01.2022 ora 00:00 – 05.02.2022 ora 24:00

65. SÂNTIMBRU 11.04 art.1 lit.A și D 26.01.2022 ora 00:00 – 08.02.2022 ora 24:00

66. SĂSCIORI 4.16 art.1 lit.A și D 25.01.2022 ora 00:00 – 07.02.2022 ora 24:00

67. SCĂRIŞOARA 0.67 art.1 lit.A și B până la modificarea scenariului

68. ŞIBOT 5.13 art.1 lit.A și D 25.01.2022 ora 00:00 – 07.02.2022 ora 24:00

69. SOHODOL 4.79 art.1 lit.A și D 22.01.2022 ora 00:00 – 04.02.2022 ora 24:00

70. ŞONA 1.84 art.1 lit.A și C 23.01.2022 ora 00:00 – 05.02.2022 ora 24:00

71. ŞPRING 9.56 art.1 lit.A și D 20.01.2022 ora 00:00 – 02.02.2022 ora 24:00

72. STREMŢ 4.92 art.1 lit.A și D 25.01.2022 ora 00:00 – 07.02.2022 ora 24:00

73. ŞUGAG 2.81 art.1 lit.A și D 27.01.2022 ora 00:00 – 09.02.2022 ora 24:00

74. UNIREA 7.41 art.1 lit.A și D 28.01.2022 ora 00:00 – 10.02.2022 ora 24:00

75. VADU MOŢILOR 4.71 art.1 lit.A și D 22.01.2022 ora 00:00 – 04.02.2022 ora 24:00

76. VALEA LUNGĂ 8.71 art.1 lit.A și D 22.01.2022 ora 00:00 – 04.02.2022 ora 24:00

77. VIDRA 5.25 art.1 lit.A și D 15.01.2022 ora 00:00 – 28.01.2022 ora 24:00

78. VINŢU DE JOS 6.35 art.1 lit.A și D 22.01.2022 ora 00:00 – 04.02.2022 ora 24:00

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare