Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Vasile Marius Crişan: În 10 iunie, albaiulienii au de ales între prosperitate şi sărăcia în care se zbat de ani de zile

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

– Domnule Crişan, ne desparte mai puţin de o săptămână de ziua alegerilor. Ce mesaj aveţi pentru albaiulieni ?
– Eu cred că momentul mesajelor politice a trecut şi că este timpul ca fiecare albaiulian să se gândească bine că de alegerile din 10 iunie depinde soarta fiecăruia dintre noi în următorii 4 ani. Întotdeauna am fost omul căruia nu i-a plăcut să vorbească foarte mult, ci să facă ceva concret. Albaiulienii ştiu şi simt pe propria lor piele că lucrurile nu merg bine şi că ei trăiesc tot mai prost. Nu trebuie să le mai repet şi eu că locurile de muncă sunt aproape inexistente, că abia au bani să îşi achite facturile la utilităţi şi că nivelul lor de trai este la pământ. Ce poţi să îi spui unui pensionar care nu are bani de medicamente, unui părinte care nu îşi permite să îi ofere copilului mare lucru sau unui tânăr care îşi caută cu disperare un serviciu? Nu poţi să îi spui decât că în Alba Iulia ceva trebuie schimbat. Cred că pentru majoritatea albaiulienilor „s-a umplut paharul” şi că nimeni nu îşi mai doreşte încă 4 ani de sărăcie.
– Cum caracterizaţi, din ceea ce aţi văzut până acum, desfăşurarea campaniei electorale pentru Primăria Alba Iulia?
– Eu unul sunt scârbit de ceea ce văd. Cu câteva mici excepţii, candidaţii nu au făcut decât să se bălăcărească în spaţiul public. Să îşi arunce unul altuia invective, să se ameninţe şi să se atace în permanenţă. În loc să se concentreze pe nevoile oamenilor şi pe măsuri concrete de dezvoltare a oraşului aceşti oameni îşi pierd timpul cu tot felul de acţiuni prin care doresc defăimarea adversarilor politici. E lipsa de respect pentru fiecare albaiulian căruia, mai au şi tupeul, să îi ceară votul în 10 iunie. Eu unul am sperat că măcar în acest an voi asista, ca cetăţean în primul rând, la o ‘’bătălie’’ a ideilor şi proiectelor, nu la circul ăsta ieftin. Una peste alta sunt dezamăgit şi cred că marea majoritate a oamenilor simt la fel.
– Credeţi că UNPR şi dumneavoastră, în calitate de candidat la Primăria Alba Iulia, reprezentaţi o soluţie pentru problemele reale ale municipiului?
– Dacă nu credeam acest lucru nu intram în alegeri. Vasile Marius Crişan şi UNPR au făcut o campanie electorală decentă iar propunerile noastre pentru albaiulieni se traduc, în primul rând, prin măsuri concrete de relansare economică a oraşului. Eu am mai spus că apreciez tot ce s-a făcut bun însă nu putem aştepta la nesfârşit să ne zbatem ca peştele pe uscat în timp ce lumea moare de foame. Văd cu ochii mei ce se întâmplă şi am stat de vorbă cu sute de albaiulieni care sunt la capătul răbdării. Eu vă spun că m-am săturat de „gogoşi” electorale până peste cap şi îi avertizez pe oameni că în 10 iunie îşi pot decide viitorul singuri.
– Ce mesaje aţi primit din partea albaiulienilor în timpul campaniei electorale?
– Să ştiţi că peste tot pe unde am mers, atât eu cât şi echipa UNPR, am fost primiţi cu un val de simpatie din partea oamenilor. Am bătut Alba Iulia în lung şi în lat pentru că aşa am considerat că este normal să facem. Oamenii trebuie ascultaţi, înţeleşi iar problemele lor trebuie rezolvate cât mai urgent. Albaiulienii s-au plâns, în primul rând, de faptul că sunt săraci şi asta mă doare cel mai mult. Şi nu sunt săraci doar pensionarii, ci au ajuns să fie săraci şi tinerii care în condiţiile astea nu se pot ajuta pe ei, darămite să îşi ajute părinţii ori bunicii. Cred însă că în 10 iunie, toate aceste drame, toate aceste necazuri, toate aceste lipsuri să fie date uitării. Alba Iulia trebuie să îşi recapete prosperitatea iar albaiulienii şi copiii lor trebuie să trăiască decent. În 10 iunie, votaţi Vasile Marius Crişan la Primăria Alba Iulia şi lista UNPR pentru Consiliul Local din Alba Iulia. (A.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea