Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Vasile Blaga: Noi suntem pentru exploatarea aurului de la Roşia Montana, dar cu respectarea condiţiilor de mediu

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prezent la Alba Iulia, la alegerea noii conduceri judeţene a PDL, preşedintele organizaţiei, Vasile Blaga a declarat că partidul pe care îl conduce este pentru exploatarea aurului de la Roşia Montana, dar cu respectarea tuturor condiţiilor de mediu.

Întrebat de jurnalişti în cadrul unei conferinţe de presă de ce nu a transmis un mesaj clar primarilor PDL din Munţii Apuseni, Vasile Blaga a spus „Partidul democrat liberal e unul vertical, condus de oameni verticali. Noi suntem pentru exploatarea aurului dar cu respectarea tuturor condiţiilor de mediu. Nu suntem pentru proiectul Ponta – Roşia Montană”, a spus acesta

Prezentă la întrunire, Monica Macovei îşi menţine poziţia din 2010, şi anume este contra exploatării cu cianură.

„Din 2010, poziţia mea este constantă. Sunt contra exploatării miniere cu cianură. S-au comis foarte multe ilegalităţi în ceea ce priveşte proiectul Roşia Montană şi mă bucur că parchetul le cercetează”, a spus europarlamentarul care a mai adăugat că nu are nimic împotriva ca şi cei din PDL să fie anchetaţi pentru că „legea este mai presus de orice, ai greşit, ai plătit”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dragoș Crișan (candidat pentru Primăria Aiud): Vreau să fac echipă cu aiudenii pentru o adevărată administrație de nota 10! Aiudul merită mai mult! Știu că fiecare aiudean crede asta și așteaptă schimbarea reală a municipiului și a localităților aparținătoare. Acesta este motivul pentru care am decis să candidez pentru funcția de primar al municipiului Aiud […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea