Rămâi conectat

Actualitate

Vandalism și nesimțire – o zvastică ”tronează” de două zile în Piața Cetății

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Locul din ”inima Cetății”, care în aceste zile este în centrul atenției și unde se perindă sute de participanți la ”Alba Iulia Music & Film Festival”, localnici dar și turiști, a fost ”împodobit” cu un însemn nazist, chiar sub ochii poliției locale.

Cu siguranță, este vorba despre un teribilist care, într-un exces de imaginație (și probabil de alcool), s-a gândit că unul dintre stâlpii de iluminat din spatele Sălii Unirii ar arăta mult mai bine cu o zvastică desenată pe el.

Deși la un asemenea eveniment zona este înțesată de forțe de ordine, nimeni nu a văzut și nu a auzit nimic despre noul ”decor” ce tronează de două zile (după cum spun unii), chiar sub ochii turiștilor.

Poate acum, după semnalarea noastră, cineva se va sesiza și în ceea ce privește curățarea locului indicat, dar și în ceea ce privește supravegherea mai atentă a spațiului în care s-au investit multă muncă și mai ales mulți bani, pentru a fi transformat într-o embelmă a municipiului.

Sursa foto: citynews.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Detalii noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: Ce urmează pentru marele actor după operație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Detalii noi despre starea de sănătate a lui Florin Piersic: Ce urmează pentru marele actor după operație Florin Piersic a suferit o operație complicată la Spitalul Foișor din București. În cadrul procedurii chirurgicale dificile, medicii i-au implantat actorului o proteză temporară dotată cu o pompă de antibiotic, destinată să sterilizeze zona afectată. Evoluția postoperatorie a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea