Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Vânător din Alba cercetat pentru braconaj. A ucis un mistreț pe un fond cinegetic pentru care nu deţinea autorizaţie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un vânător din Teiuş a fost depistat în flagrant delict, în timp ce a vânat pe un fond cinegetic pentru care nu deţinea autorizaţie. Este cercetat de poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud, pentru braconaj cinegetic.

 

vanatoriPotrivit IPJ Alba, “vineri, 8 ianuarie, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Aiud, l-au depistat în flagrant delict pe B.C., de 66 de ani, din Teiuş, vânător autorizat şi membru al unei asociaţii de vânătoare, care în timpul participării la o vânătoare colectivă de mistreţi, autorizată pentru fondul cinegetic 20 Lopadea Nouă, nu a respectat condiţiile autorizării, a depășit limitele fondului de vânătoare pentru care deţinea autorizaţia şi a vânat un mistreţ pe fondul cinegetic 19 Ocna Mureş.

 

Faţă de B.C., cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de braconaj cinegetic (vânătoarea pe alt fond cinegetic decât cel pe care vânătorul este autorizat să vâneze) faptă prevăzută şi pedepsită de art. 42, alin. 1, lit. k, din Legea nr. 407/2006, cu modificările şi completările ulterioare.”

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea