Rămâi conectat

Curier Județean

“Vânătoare” de comercianți de petarde în Piața Cetate din Alba Iulia. Un adolescent, cercetat penal

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ieri, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase, împreună cu inspectori ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Alba au organizat o un control în Piaţa Cetate din municipiul Alba Iulia, în vederea depistării comercianţilor care nu respectă prevederile legale privind comercializarea articolelor de divertisment, produse pe bază de substanţe pirotehnice.

Potrivit IPJ Alba, “În cadrul acţiunii a fost depistat un minor în vârstă de 16 ani, din Alba Iulia care oferea spre vânzare 300 de articole pirotehnice, din categoria a II-a, fără a deţine autorizație de comercializare.

Pe numele său au fost întocmite acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de „operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept”, faptă prevăzută şi pedepsită de art.37, alin. 3, din Legea 126/1995.

Un alt minor, cercetat penal de polițiștii din Ocna Mureş

Pe strada Avram Iancu din Ocna Mureş, poliţiştii l-au depistat pe un minor de 15 ani, care oferea spre vânzare, fără drept, 582 de articole pirotehnice din categoria a II-a.

Articolele pirotehnice au fost confiscate iar faţă de minor cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de  „operaţiuni cu articole pirotehnice, efectuate fără drept”.

 foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea