Rămâi conectat

Actualitate

Valeriu Gherorghiță: „În perioada următoare o să atingem 50% din numărul persoanelor vulnerabile vaccinate”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Valeriu Gheorghiță susține că în perioada imediat următoare România atinge pragul psihologic de 50% de persoane vaccinate, persoane catalogate ca fiind vulnerabile.

„Ne apropiem de 1 milion de persoane. Vorbim de persoane în vârstă sau cu boli cronice pe care îi avem în evidență. Mai sunt și cei cu boli cronice, ar fi un total de 4 milioane aproximativ. Avem un sfert din ei vaccinați, ceea ce e bine până acum.

Procesul de vaccinare merge bine.

În perioada următoare o să atingem 50% din numărul persoanelor vulnerabile vaccinate.

Etapa a treia este deschisă ca posibilitate de vaccinare. Sunt multe persoane din etapa a treia care vor să se vaccineze. Am ales această posibilitate, cu liste de așteptare”, a spus Valeriu Gheorghiță la Dig24.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România

Bogdan Ilea

Publicat

în

Hărțuirea unei ziariste de către PNL, semnalată în Raportul Departamentului de Stat al SUA privind situația drepturilor omului în România Duminică noaptea, Departamentul de Stat al Statelor Unite, a publicat un raport privind situația drepturilor omului în România. „Ministerul de Externe” al SUA” a discutat despre relația dintre partidele de guvernământ din România și hărțuirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea