Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Valentine’s Day în vreme de pandemie: Ce pot face cuplurile în casă pentru a-și arăta iubirea unul față de celălalt

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Valentine’s Day, 14 februarie 2021, în vreme de pandemie: Ce pot face cuplurile în casă pentru a-și arăta iubirea unul față de celălalt

Deși situația actuală a pandemiei a impus anumite restricții care îi limitează pe îndrăgostiți să petreacă în afara locuinței, așa cum se obișnuia înainte de apariția coronavirusului, există multe alte metode prin care își pot arăta afecțiunea unul față de celălalt, chiar și acasă.

Citește și: Mesaje de Valentine’s day. Declaraţii de dragoste, urări, SMS-uri şi  felicitări pe care le puteţi trimite persoanei iubite în 14 februarie

Valentine’s Day, sărbătoarea occidentală a iubirii, a devenit tot mai cunoscută de români, care profită de ocazia de a oferi cadouri şi de a trăi clipe romantice alături de persoana iubită.
Activităţi de pandemie pentru îndrăgostiţi

Începeţi ziua prin a lua micul-dejun împreună. Puteţi surprinde persoana iubită, pregătind un mic-dejun pe care sa i-l oferiţi la pat persoanei iubite sau îl puteţi face împreună, alegând alimentele preferate de amândoi. De Ziua Îndrăgostiţilor alegeţi să fiţi romantici, să faceţi gesturi mici, care contează cu adevărat.

Florile sunt foarte importante pentru femei, aşa că, nu uitaţi să comandaţi un buchet pentru persoana iubită. Cu siguranţă, acest gest va fi apreciat. Alături de flori, puteţi ataşa o cutie de bomboane sau un tort, pe care să le degustaţi împreună.

Revedeţi pozele şi amintirile cu voi, de când aţi început relaţia. Parcursul relaţiei, amintirile petrecute împreună şi imaginile amuzante din vacantele în doi sunt elemente care vă vor reaminti cât de mult vă iubiţi, iar această activitate poate fi o variantă potrivită, dacă petreceţi Valentine`s Day acasă, doar voi doi.

Citește și: Mesaje de ZIUA ÎNDRĂGOSTIȚILOR. Declarații de dragoste și iubire, felicitări și mesaje pe care le puteți trimite prin SMS persoanei iubite

Uitaţi-vă la un film romantic…sau la mai multe. Dacă alegeţi un singur film care se potriveşte cu relaţia voastră sau care vă emoţionează, puteţi lăsa această activitate pentru seară, după cină. În schimb, dacă alegeţi un maraton de filme romantice, începeţi din timp.

Luaţi cina în doi. O cină romantică nu a dat greş niciodată şi, după cum susţin românii – dragostea trece prin stomac, ar fi bine să vă pregătiţi o cină pe cinste, cu ce vă place cel mai mult. Dacă nu aveţi chef să gătiţi, vă puteţi comanda mâncarea preferată sau puteţi merge chiar la restaurant, însă trebuie să ştiţi că nu puteţi sta decât până la ora 23.00.

Vremea rece şi restricţiile anti-COVID-19 vă ţin în casă? Pentru o seară liniştită, puteţi alege câteva cărţi care să facă timpul să treacă mai uşor şi care să vă trimită cu gândul în alte lumi. Dacă nu ştiţi ce să alegeţi, puteţi consulta rubrica O carte pe zi, disponibilă pe Mediafax.ro. Sau poate persoana iubită îşi dorea o carte, pe care i-o puteţi cumpăra cadou de Valentine`s Day.

Citește și: Mesaje de dragoste. Scurte declarații de iubire pentru ea și pentru el

O plimbare în parcul din apropiere poate fi foarte relaxantă. Chiar dacă vremea nu va fi atât de frumoasă, aşa cum speraţi, dacă vă place să fiţi în natură, indiferent de vreme, îmbrăcaţi-vă adecvat şi ieşiţi la plimbare.

Sărbătoarea rămâne asociată cu numele Sfântului Valentin din Roma, care a fost trimis la închisoare pentru că oficia în secret căsătorii pentru soldaţii cărora le era interzis acest lucru. În timp ce se afla în închisoare, el ar fi vindecat-o pe fiica gardianului său, Asterius. Se pare că, înainte de execuţie, i-ar fi trimis acesteia o scrisoare pe care a semnat-o cu „al tău Valentin”.

Sursa: mediafax.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Floriile 2024. Duminica Floriilor Ortodoxe și Catolice 2025, 2026. Obiceiuri, tradiții și superstiții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Floriile 2024 • Când pică Floriile în următorii ani: Duminica Floriilor Ortodoxe și Catolice în 2024, 2025. Floriile ortodoxe 2024 sunt în 28 aprilie, iar Floriile catolice 2024 în 24 martie. Paștele Ortodox 2024 este în 5 mai, iar Paștele Catolic 2024 în 31 martie. În Duminica Floriilor, românii ortodocși sărbătoresc Intrarea Mântuitorului în Ierusalim, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea