Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Valentin Sinescu, după eșecul din Cupa României: „Am descoperit trei tineri, nu vreau un lot stufos, dar mai trebuie transferuri”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Valentin Sinescu a debutat la Unirea Alba Iulia în Cupa României, eșec la Galda de Jos, 0-2, cu Industria, o confruntare în care divizionara terță a mizat pe tineri. Antrenorul a văzut partida din tribună, i-a remarcat pe Moldovan, Dehelean și Haj, și consideră că are nevoie de 5-6 transferuri în vederea unui campionat „de tranziție”, în condițiile unui „buget rahitic”

Sâmbătă, la ora 10.30, pe terenul Cetate 2, Unirea Alba Iulia va întâlni CSM Deva într-un joc de verificare.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Un meci frumos, într-o bază cochetă, cu un adversar care a respectat fotbalul, a avut o prestație bună și o conduită ireproșabilă. Țin să îi felicit pe această cale pentru victorie și să le urez succes în continuare. Pentru noi a fost o acțiune pe care nu ne-am fi dorit-o la acest moment. Evident că a trebuit să onorăm cu prezența această fază a Cupei României. Am avut șansa să debutăm niște jucători foarte tineri, sunt bucuros pentru acest lucru. Sunt doi fotbaliști care mi-au lăsat o impresie foarte bună, Moldovan și Dehelean, care, după părerea mea, dacă ar avea un standard profesional ridicat al pregătirii în anul următor, cred că ar face față chiar și la un eșalon superior. Alătur celor doi pe Haj, o confirmare, un jucător care pe o altă poziție, mult mai avansat, ar da un radament foarte bun. Sunt trei câștiguri ale jocului și nu pot să incriminez atitudinea jucătorilor, a fost una bună, cu o evidentă lipsă de experiență. Sunt 8 jucători din structura lotului din sezonul trecut care au lipsit. Pentru etapa pe care o parcurgem au fost lucruri pozitive, dar și aspecte ce trebuie corijate. Este greu la Unirea Alba Iulia față ce ce bănuiam. I-am promis lui Mihai că atât timp cât face aceste eforturi supraomenești o să îi fiu alături. Am vorbit despre perspectivă, el încearcă să mai aducă jucători pentru a crea emulație în vestiar. Nu vreau un lot stufos, pentru a nu împovăra bugetul, și așa rahitic. Trebuie să avem luciditate și foarte mult discernământ în intenții. Să fim circumspecți, să cântărim foarte bine și dacă am aduce 5-6 jucători, de valoarea celor plecați, echipa ar putea avea o prezență onorabilă în campionatul viitor, pe care-l văd de tranziție. Unul în care lumea ce ar putea să sprijine această echipă să decidă dacă se dorește reînscrierea Unirii în circuitul național, mă refer la primele două eșaloane”, a punctat Valentin Sinescu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Partida ACS Tg. Mureș – CSM Unirea Alba Iulia, amânată! Mai mulți echipieri ai „alb-negrilor” au acuzat probleme medicale

Dan HENEGAR

Publicat

în

Partida dintre ACS Tg. Mureș și CSM Unirea Alba Iulia, contând pentru play-out-ul Seriei 9 din Liga 3, programată astăzi, în etapa a 7-a, a fost amânată la solicitarea vizitatorilor. Mai mulți echipieri ai „alb-negrilor” au acuzat probleme medicale la un antrenament la finele săptămânii precedente, după jocul de la Cluj-Napoca. Invocând aceste aspecte, pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea