Rămâi conectat

Sport

Valentin Ciofu – două eliminări în 7 jocuri

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Uniriştii au strâns 6 „roşii” în 13 etape

    În primele 13 etape ale sezonului, FC Unirea Alba Iulia a suportat 6 eliminări, două dintre cartonaşele roşii fiind trecute în dreptul lui Valentin Ciofu, (7 meciuri în tur), celelaţi eliminaţi fiind Pascal (CSM Rm Vâlcea, etapa 1), S. Mureşan (la Piatra Olt, etapa a 4-a), Bălu (cu Poli Timişoara, etapa a 5-a) şi Potopea (cu FC Argeş, etapa a 13-a). Dacă în partida din runda a 3-a cu ALRO Slatina a fost vorba de o greşeală a arbitrului (cumul eronat de avertismente), la Piteşti Ciofu a fost trimis mai repede la vestiare pentru un atac neglijent cu talpa sus asupra lui Năstăsie (adversarul a fost înlocuit, transportat cu ambulanţa la spital unde i s-au aplicat trei copcii pe frunte pentru tăietura de 6 centimetri). Atât Ciofu cât şi Potopea au fost eliminaţi direct în „Trivale” şi vor sta minimum două etape (situaţie în care turul este încheiat pentru cei doi), în plus şi antrenorul gazdelor Viorel Dumirescu a fost expediat în tribune, la sugestia asistentului Adrian Vidan, pentru că a depăşit spaţiul tehnic în actul secund.
Accidentarea lui Cornel Cornea
Doi dintre titularii unirişti în partida cu Mureşul Deva, juniorul I. Stan şi mijlocaşul C. Cornea nu au efectuat deplasarea la Piteşti, pentru întâlnirea din etapa a 13-a a seriei vestice, între vecinele de clasament. „Sper să reintru în etapa viitoare. Am unele dureri la laba piciorului stâng, după un antrenament în care m-am lovit în gheata unui coechipier, nu este o accidentare inventată. Sunt mulţi absenţi din echipă şi trebuie să câştigăm jocul cu Juventus Bucureşti”, a declarat Cornea.
Albaiulieni la loturile naţionale
Atacantul Fabian Himcinschi a fost titular în întâlnirea amicală dintre campioana europeană Under 17 Olanda şi România, încheiată la egalitate 1-1 (1-1). În partida disputată în apropiere de Amsterdam, „tricolorii” au realizat un rezultat notabil, după ce au deschis scorul în primul minut prin Steliano Filip (FC Maramureş Baia Mare). Himcinchi jr (Empoli FC) a fost substituit după pauză de antrenorul Adrian Văsâi, iar uniristul Eduard Schuller a bifat ultimele minute. De asemenea, în partida selecţionatelor Under 21, Franţa – România 3-0 (1-0), din preliminariile CE 2013, albaiulianul Fl. Ilie (Poli Timişoara) a fost integralist. Intrat la pauză, ex-uniristul Gh. Grozav („U” Cluj) a fost eliminat în minutul 89, iar portarul D. Moldovan (Espanyol Barcelona) a rămas rezervă. (H.D.M.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSM Unirea Alba Iulia, triunghiular în Slovenia: remiză cu ND Gorica și eșec cu CSM Reșița

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia a susținut un triunghiular în Slovenia, la Rogla, întâlnind ND Gorica (remiză, 1-1) și CSM Reșița (eșec, 0-1). După ce amicalul cu NK Bistrica a fost anulat, uniriștii au susținut două teste a câte 45 de minute în aceeași zi, obținând rezultate de apreciat în fața unor oponenți din eșalonul superior. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea