Rămâi conectat

Curier Județean

Val de infracțiuni rutiere: Șoferi beți, fără permis sau cu numere expirate, prinși de polițiștii din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Val de infracțiuni rutiere: Șoferi beți, fără permis sau cu numere expirate, prinși de polițiștii din Alba

La data de 10 iunie 2022, în jurul orei 16,15, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au depistat un bărbat de 65 de ani, din comuna Câlnic, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,44 mg\l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 10 iunie 2022, în jurul orei 08,30, polițiștii din Teiuș au depistat un bărbat de 30 de ani, din comuna Lopadea Nouă, în timp ce conducea un autoturism pe DC 19, între Căpud și Teiuș, având permisul de conducere reținut.

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere cu permisul reținut.

La data de 11 iunie 2022, în jurul orei 19,00, polițiștii din Alba Iulia au depistat un bărbat de 48 de ani, din Sebeș, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, pe strada Craivei din Alba Iulia.

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 11 iunie 2022, în jurul orei 14,00, polițiștii din Alba Iulia au depistat un bărbat de 46 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, pe strada Marcus Aurelius din Alba Iulia.

Față de bărbat, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 11 iunie 2022, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei au depistat, pe DJ 107, o tânără de 25 de ani, din comuna Jidvei, în timp ce conducea un autoturism a cărui autorizație provizorie de circulație era expirată și luna august 2021.

Față de conducătoarea auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșii infracțiunii de conducere, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

La data de 12 iunie 2022, în jurul orei 02,30, polițiștii din Cugir au depistat un tânăr de 22 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, pe strada 21 Decembrie din oraș, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,46 mg /l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 11 iunie 2022, în jurul orei 23,00, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Ocna Mureș au depistat un bărbat de 49 de ani, din județul Mureș, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, pe DJ 107 G, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,86 mg/l alcool pur în aerul respirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea