Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Vacanţă prelungită pentru salariaţii de la fabricile cugirene de armament şi muniţie

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Începând din 19 decembrie şi până pe 9 ianuarie 2012, salariaţii UM Cugir au intrat pentru trei săptămâni în mult aşteptata vacanţă de iarnă acordată aproape anual de conducerea societăţii. Dar, pe lângă acest privilegiu de care nu beneficiază prea mulţi salariaţi mai ales cei care lucrează în mediul privat, angajaţii de la UM Cugir s-au ales şi cu substanţiale prime de Crăciun. Şi nu un stimulent oarecare, ci unul cât se poate de gras. Adică 7 milioane de lei (vechi), neimpozabili, ceea ce evidenţiază că în ciuda datoriilor mari la Bugetul de Stat de peste 4000 de miliarde lei vechi, firma este cât se poate de „prosperă”. În ce priveşte Fabrica de Arme, aceasta se prezintă ceva mai modest, vacanţa salariaţilor fiind de pe 21 decembrie până pe 3 ianuarie anul viitor, iar prima de Crăciun constă în acordarea de bonuri valorice în suma de 1 milion lei (vechi). (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Legea mirosurilor te poate lăsa fără bani în portofel! Amenzi de 30.000 de lei pentru cei care stau la bloc pentru mirosul de mâncare gătită!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Legea mirosurilor te poate lăsa fără bani în portofel! Amenzi de 30.000 de lei pentru cei care stau la bloc pentru mirosul de mâncare gătită! Inițiatorii legii mirosurilor au explicat cum pot fi trași la răspundere cei care stau la bloc, în cazul în care ceilalți locatari se plâng de mirosul de mâncare gătită. Legea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea