Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Opinii - Comentarii

(P) USL: “Vrei să scapi de Băsescu? Da! Hai la referendum!”

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CE ÎNSEAMNĂ PARTICIPAREA ȘI SUSȚINEREA REFERENDUMULUI!

29 iulie este ziua în care românii au şansa să îl facă pe Băsescu să plătească pentru situația în care a adus țara în 8 ani. Tot ce trebuie să facă un cetățean: să participe la referendum şi să pună ştampila pe DA. Este singurul DA hotărât, dat pentru ca România să nu mai repete greşelile şi parcursul ultimilor ani.

Deja românii au plătit, cu vârf şi îndesat, costurile crizei, regăsite în tăierile gândite și coordonate de Traian Băsescu şi executate de guvernele PDL. Băsescu şi ai lui nu au plătit deloc, îmbogăţindu-se fără precedent pe timp de criză. Acum, după ce toţi ceilalţi pedelişti au fost înlăturaţi, Băsescu este singurul hop care mai stă între români şi perspectiva unei vieţi liniştite, dar şi a unei răzbunări de mult aşteptate. Prezenţa tuturor, într-un număr cât mai mare la vot, poate însemna un nou început. Absenţa de la referendum va însemna, în mod sigur, aceleaşi certuri, scandaluri, mizerii aruncate în continuu la adresa românilor, umilirea viitoare a pensionarilor, a medicilor şi pensionarilor.

Traian Băsescu este cel care a împărțit România între cei despre care spune că merită respectați, pentru că îl susțin, și ceilalți, care sunt leneși, plătiți de moguli, paraziți sociali, adică oamenii care nu-l doresc sau nu l-au dorit niciodată ca președinte. Parcă niciodată ura din societatea românească nu a fost mai mare.

Săracii au fost numiți leneși, iar medicii și profesorii au fost invitați să plece din țară dacă nu le convine ce decide Traian Băsescu. Înainte de această campanie electorală, când face un circ inimaginabil, Băsescu i-a numit pe jurnaliști ”amenințare pentru securitatea națională”, doar pentru că au avut curajul să aducă în atenție abuzurile lui Traian Băsescu, care au dus la conflict continuu, la umilirea și sărăcirea populației, la sufocarea mediului de afaceri.

Sub regimul Băsescu toate sistemele publice au fost duse la faliment. Să nu uităm că Traian Băsescu a umilit personalități de marcă, precum regele Mihai, actori de teatru și de film și alte valori ale României, pe care le-a murdărit pentru ca erau mai iubite și mai respectate decât el. Traian Băsescu a abuzat de încrederea și de buna-credință nu doar a celor care l-au votat, dar și de a întregului popor român, pe care trebuia să-l servească și să-l reprezinte cu respect și demnitate. Tot ce au primit în schimb oamenii a fost sfidare, umilință și minciună. Acesta este bilanțul lui Traian Băsescu pentru români după aproape 8 ani. De aceea, regimul Traian Băsescu trebuie judecat pentru aroganţă, cinism şi incompetenţă. Pentru îndatorarea României cu 40 de miliarde de euro. Pentru că a înlocuit statul de drept cu statul ”în poziția de drepţi” în fața PDL şi fiindcă a instituit codul portocaliu de vremuri grele. Vremuri grele pentru o ţară întreagă şi vremuri extrem de bune pentru cei care, astăzi, strigă că democraţia este în pericol.

Majoritatea românilor, după ani de zile în care ţara a fost măcinată în certuri fără sfârşit iar nivelul de trai a scăzut considerabil, nu-l mai vor pe Traian Băsescu!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Mesaje de Florii 2024. Idei de SMS-uri, urări și felicitări care pot fi transmise prietenilor, rudelor şi colegilor care îşi sărbătoresc onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mesaje de Florii 2024 frumoase. SMS-uri, felicitări de Florii și urări onomastice creștine de Sărbătoarea Floriilor pentru: iubit(ă), prieteni, rude, colegi, șefi, profesoare care au nume de floare. Texte cu mesaje de Florii haiose și amuzante . Mesaje de la mulți ani de Florii • Urări de Florii creștine. Creștinii ortodocși sărbătoresc duminică Floriile, ziua […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea