USL Cugir: spectacol caritabil pentru sprijinirea spitalului

Fondurile strânse sunt destinate reabilitării unor saloane ale Spitalului Orăşenesc Cugir

 USL Cugir va organiza în data de 6 aprilie un spectacol artistic al cărui scop va fi acela de a strânge fonduri în vederea renovării unor saloane ale spitalului din localitate. Copreşedintele USL Cugir, Adrian Teban: „Ţinând cont că sănătatea cugirenilor depinde de accesul la serviciile medicale oferite cu precădere de Spitalul Orăşenesc Cugir, am considerat oportună marcarea Zilei Mondiale a Sănătăţii printr-o acţiune menită să sprijine spitalul. Spectacolul de vineri este un apel la solidaritate faţă de unitatea medicală de care avem nevoie fiecare dintre noi. „Pic cu pic se face râu, strop cu strop se face mare”- câte puţin dacă contribuim fiecare, cu siguranţă vom reuşi să îmbunătăţim condiţiile din spital. Tot în spiritul acestei solidarităţi, protagoniştii spectacolului vor fi tinerii talentaţi ai localităţii noastre, care vor da ei înşişi un exemplu în acest sens. De fapt, întregul demers va însemna un efort comun al întregii comunităţi care se va materializa în renovarea unor saloane, efort care vine să completeze investiţiile realizate de către administraţia publică în această perioadă”
Spectacolul va avea loc vineri, ora 18.00, la Casa de Cultură şi va avea ca slogan „Dau şi eu pentru spitalul meu”. Cei care vor răspunde invitaţiei vor putea face donaţii, în funcţie de posibilităţi, în urnele amplasate cu acest scop şi vor putea asista la un program artistic din care nu va lipsi muzica uşoară, cântecele populare, dansurile sportive: ProDance 2007, Milenium, Aprentis, Taraful Casei de Cultură, grup de chitară etc. La finalul evenimentului, o comisie din care vor face parte inclusiv reprezentanţi ai cetăţenilor, va număra suma colectată şi o va face publică. (N.I.T.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

14 Comentarii

prigonitul 5 aprilie 2012 at 8:19

asa asa adunati banin sa ii strice slugoiu furdui si cu valasa, sunteti niste gunoaie, rusine sa va fie

john 5 aprilie 2012 at 13:11

Tu esti Prigonit sau de-a lui Prigoana , cioclul din PDL ? Aruncati cu noroi in tot ceea ce este constructiv PDlisti ordinari . De ce nu o intrebati pe Ciulea care este la voi la partid , despre spital , cretinilor. Acolo ( la spital ) este nevoie de investitii pentru ca tu si Turmentatu sa aveti unde sta , desi poentru voi are doamna Santu loc.Sunteti scursuri sociale si nu aveti ce cauta in Cugir , luati spaga pe care ati facut-o cand ati muls fabricile si donati-o spitalului PDListilor , poate asa va mai iarta CEL de Sus ca aici jos nu va va mai ierta nimeni, ticalosilor.

turmentatu 5 aprilie 2012 at 8:24

Ce ii ma trebuie si la Calin Furdui, nu ii este de ajuns cat are salar, daca nu se stie il are cel mai mare din primarie, ii un supus la fel ca tatal sau, probabil asta este motivul pentru care nu s-a insurat pentru ca este supus si lu mumasa. Imi este rusine de oameni de genu asta…

bembea 5 aprilie 2012 at 11:13

Ba, mie mi-e rusine cu oameni ca voi, ori nu sunteti instare sa vedeti altceva decat ce vi se toarna de catre altii, ori sunteti postaci platiti de PDL din banii luati spaga de Rosianu la angajarile in fabrica… Criticati o actiune care are un scop nobil, actiune prin care vor fi renovate saloane de spital, saloane de care inclusiv voi cei care aruncati cu noroi veti putea beneficia. Ar fi trebuit sa lasam dupa PDL, sa ramanem fara spital, cu salariile si pensiile taiate, cu recesiune economica in 2012, cand toata lumea civilizata e pe crestere… Felicitari d-lui primar si celor care au initiat aceasta actiune. Cugirenii adevarati vor fi acolo pentru spitalul lor, nu vor ataca precum hienele pe forum, sub adapostul anonimatului.

leck mich 5 aprilie 2012 at 11:42

ma asteptam la asta… cand cineva incearca sa faca ceva bine, sare PDL-ul contra…

leck mich 5 aprilie 2012 at 11:43

sclavii d-lui Rosianu se pot abtine 😉

CUGIR C 5 aprilie 2012 at 12:02

HO CIRCOTASILOR ! ! ! AICI ESTE VORBA DE O ACTIUNE
SPRE BINELE COMUNITATII. TRECETI VINERI PE LA URNELE
AMPLASATE SI DONATI CIT VA LASA INIMA.
MIINE POATE BENEFICIA DE ACEST SPRIJIN MEMBRII FAMILIEI TALE SAU POATE CHIAR TU.
DEMONSTRATI CA SUNTETI CRESTINI ……
LASATI LA O PARTE URA SI EGOISMU, APLEACATIVA SI VOI SPRE NEVOILE COMUNITATII.

tica 5 aprilie 2012 at 12:28

Prigonitule si turmentatule, faceti parte din partidul care era sa ne desfinteze spitalul????? Oare ce faceati, mai inconstientilor, voi si adunatura PDL-ista fara spital. AAAAAAAA!!!!Am uitat! Voi sunteti din aceia cu bani, care isi permit sa mearga pe la spitalele din Alba, Targu Mures, Cluj si chiar in afara tarii. Pe noi, cei de rand, nu ne tin buzunarele.
De aceea vom merge la spectacolul de vineri si vom incerca sa ajutam, atat cat putem acest spital. Felicitari celor de la USL care s-au gandit sa solidarizeze oamenii!

un USL-ist 5 aprilie 2012 at 12:32

Bai ce tupeu aveti sa veniti si sa aruncati astfel de acuze. Banii vor fi numarati in modul cel mai transparent, cu reprezantanti ai oamenilor din sala, iar suma va fi anuntata la sfarsit. Dar era firesc sa sariti voi, care stati atat de bine la capitolul delapidari si furaciuni, si sa lansati astfel de idei. Numai asta stiti sa faceti.

alin 5 aprilie 2012 at 15:20

ziceti-ne la fel de transparent si salariu domnului simu, si cotizatia acestuia. nu o mai dati in stanga si-n dreapta ca pana acum ca pdl in sus pdl in jos, de cand v-au lasat pe mana spitalul tot acolo este sau poate chiar mai jos.
P.S. Am o nelamurire; cand o sa-i dati carnet de partid la NIT ca asa de bine va zice in toate articolele, care culmea sunt cat se poate de „obiective”.

gogu 5 aprilie 2012 at 15:24

alin=truta???

alin 5 aprilie 2012 at 17:38

restul comentariilor impertinente pro usl forumista de serviciu luminita biraesc 😉

john 5 aprilie 2012 at 17:47

Auzi ce zice Gogu, cica Alin asta ar fi TRUTA ala care a fost dat arfara de la STC si angajat de Rosianu la FAC ca sa adune cotizatiile de partid . Acolo a condus celula de baza cu Suciu , si Raduleasca dar se pare ca li s-a cam infundat acum . Ca sa dreaga busuiocul l-a tradat pe Radu si trecut in tabara Maga , mai pupa si pe acolo ce poate si apoi in timpul liber discuta de spital la care este membru in Consiliul de Administratie deci direct responsabil pentru soarta spitalului . Truta a fost dintre aia care doreau inchiderea spitalului , noroc ca cetatenii Cugirului au semnat petitia si am scapat .Tov. Truta are doar muschi si borseta , in rest gol de continut.

alin 5 aprilie 2012 at 19:36

asta-i gluma zilei cu petitia pnl. daca se vroia neaparat inchiderea spitalului fix petitia voastra se interpunea.dati pe fata cartile si spuneti ca a fost doar pentru baza voastra de date ca doar se apropie campania

Comentariile sunt oprite