Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

USL Cugir: „Cugirul nu boicotează! Cugirul votează!”

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Aproximativ 1000 de cugireni au mărşăluit ieri pe străzile Cugirului pentru a manifesta împotriva preşedintelui suspendat Traian Băsescu.  Marşul a fost organizat de USL Cugir şi i-a avut în frunte pe liderul liberal, Adrian Teban, preşedintele PSD, Mircea Trifan, precum şi pe alţi lideri marcanţi ai uniunii: Horia Rotche, Rodica Florea, Mircea Teodorescu , Mircea Simu, Tatiana Petric, etc.

Acţiunea organizată de USL a urmărit atragerea atenţiei opiniei publice asupra importanţei de a participa la referendumul de duminică ” E timpul să ne exprimăm nemulţumirea în modul cel mai democratic faţă de politica dusă împotriva cetăţenului. Acest referendum ne dă şansa să-i spunem lui Traian Băsecu că a greşit tăind salarii, pensii, alocatii, că a greşit inchzând spitale, desfinţând şcoli şi forţându-i pe micii întreprinzători să-şi închidă firmele. Nu putem fi tăcuţi şi resemnaţi, aşa cum ne doreşte Traian Băsescu şi PDL. Manifestarea orgnanizată în pragul referendumului ne dă speranţa că lucrurile se vor schimba în bine”, a declarat Adrian Teban.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cei 1000 de cugireni au scandat lozinci anti Băsescu şi împotriva bocotului PDL, strigând „Noi votăm, nu boicotăm”, ”Cugirul merge la vot ”, ”Jos Băsescu ”, ”Nu vă fie frică şi Băsescu pică ”

Uniunea Social Liberală îşi exprimă încrederea că locuitorii Cugirului vor da dovadă de responsabilitate şi se vor prezenta la urne în data de 29 iulie pentru a decide soarta lor, a familie lor, a prietenilor lor, a întregii ţării. USL a atrage atenţia cetăţenilor că duminică, 9 milioane de oameni îşi pun încredere în actul democratic de a vota liber.

 Biroul de presă USL Cugir


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

De ce la Paște NU trebuie să urăm ”sărbători fericite” sau ”Paște fericit”? Un episcop ortodox le-a explicat credincioșilor săi de ce nu se urează „Sărbători fericite!” de Învierea Domnului. Preasfinţitul Ambrozie, episcopul Giurgiului, a vorbit despre „păcatul” pe care-l fac unii credincioși în perioada pascală. „Mulţi dintre dumneavoastră v‑aţi împărtăşit cu trupul şi sângele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea