Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Urmărire nocturnă la Șard: Un tânăr care conducea un moped nu a oprit la semnalele agenților de poliție

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Urmărire nocturnă la Șard: Un tânăr care conducea un moped nu a oprit la semnalele agenților de poliție

La data de 9 noiembrie 2021, în jurul orei 22.30, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos, în timp ce acționau pe raza localității Șard, au efectuat semnalele regulamentare de oprire unui moped al cărui conducător și-a continuat deplasarea, ulterior abandonând autovehiculul.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că autoturismul ar fi fost condus de către un tânăr, de 17 de ani, din localitatea Șard, care nu posedă permis de conducere, pentru nicio categorie de autovehicule, iar mopedul pe care la condus nu este înmatriculat sau înregistrat în circulație.

Față de acesta, cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Victor Negrescu - Alegeri Europarlamentare - 2024


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Amenajarea lacului Chereteu, din Blaj: Cinematograf de vară, pavilion subacvatic, debarcader, alei pietonale, insule plutitoare și fântână arteziană

Ziarul Unirea

Publicat

în

Amenajarea lacului Chereteu, din Blaj: Cinematograf de vară, pavilion subacvatic, debarcader, alei pietonale, insule plutitoare și fântână arteziană Proiectul de amenajare a lacului Chereteu din Blaj urmărește reconversia zonei și transformarea ei într-un loc pentru activităţi recreative și culturale. ”Proiectul „Reconversia funcțională a zonei lacului Chereteu” va fi finanțat prin P.O.R. 2021-2027, pe Axa Verde/Albastru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea