Urmărire ”ca-n filme”, la Cugir: Un șofer de 75 de ani, cu permisul reținut, a încercat, fără succes, să „fugă” de polițiști și a produs un accident

Urmărire ”ca-n filme”, la Cugir: Un șofer de 75 de ani, cu permisul reținut, a încercat, fără succes, să „fugă” de polițiști și a produs un accident

Polițiștii din Cugir l-au reținut pe un bărbat care a recidivat în infracțiuni rutiere. De data aceasta a vrut să scape de control și a condus prin oraș, cu poliția pe urme, până când a fost implicat într-o tamponare.

ELIT

La data de 20 octombrie 2019, în jurul orei 09.40, polițiștii din Cugir, în timp ce acționau pe raza orașului, au făcut semnal regulamentar de oprire șoferului unui autoturism, care circula, pe contrasens, pe strada Ion Creangă din oraș. Conducătorul auto a ignorat semnalele și și-a continuat drumul.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, folosind semnalele acustice și luminoase, iar pe strada Rozelor, șoferul autoturismului urmărit a pierdut controlul asupra acestuia și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, din sens opus.

În urma impactului, au fost înregistrate doar pagube materiale.

Șoferul care a încercat să scape de polițiști, un bărbat de 75 de ani, care locuiește fără forme legale în Cugir, avea permisul de conducere reținut, după ce, în data de 8 septembrie 2019, a fost implicat într-o tamponare fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Pe numele său a fost întocmit un nou dosar penal, pentru conducere fără permis, iar polițiștii l-au reținut, pentru o perioadă de 24 de ore.

Cercetările sunt continuate.

Foto: arhivă

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...