Rămâi conectat

Curier Județean

Urmărire ”ca-n filme”, la Cugir: Un șofer de 75 de ani, cu permisul reținut, a încercat, fără succes, să „fugă” de polițiști și a produs un accident

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Urmărire ”ca-n filme”, la Cugir: Un șofer de 75 de ani, cu permisul reținut, a încercat, fără succes, să „fugă” de polițiști și a produs un accident

Polițiștii din Cugir l-au reținut pe un bărbat care a recidivat în infracțiuni rutiere. De data aceasta a vrut să scape de control și a condus prin oraș, cu poliția pe urme, până când a fost implicat într-o tamponare.

La data de 20 octombrie 2019, în jurul orei 09.40, polițiștii din Cugir, în timp ce acționau pe raza orașului, au făcut semnal regulamentar de oprire șoferului unui autoturism, care circula, pe contrasens, pe strada Ion Creangă din oraș. Conducătorul auto a ignorat semnalele și și-a continuat drumul.

Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, folosind semnalele acustice și luminoase, iar pe strada Rozelor, șoferul autoturismului urmărit a pierdut controlul asupra acestuia și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, din sens opus.

În urma impactului, au fost înregistrate doar pagube materiale.

Șoferul care a încercat să scape de polițiști, un bărbat de 75 de ani, care locuiește fără forme legale în Cugir, avea permisul de conducere reținut, după ce, în data de 8 septembrie 2019, a fost implicat într-o tamponare fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Pe numele său a fost întocmit un nou dosar penal, pentru conducere fără permis, iar polițiștii l-au reținut, pentru o perioadă de 24 de ore.

Cercetările sunt continuate.

Foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea