Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

„Urăsc administrația centrală. Oamenii ăștia sunt antistatali, antiromâni” – a declarat vicepreședintele CJ Alba, Florin Roman, la o emisiune TV

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Se pare că tehnocrații din Guvern nu sunt deloc ”pe gustul” vicepreședintelui CJ Alba, Florin Roman, care a declarat la o emisiune TV: „Urăsc administrația centrală. Oamenii ăștia sunt antistatali, antiromâni!”.

Prezent la o emisiune de la postul LOOK TV, vicepreședintele CJ Alba, Florin Roman a acuzat Ministerul Sănătății că împiedică redeschiderea spitalului din orașul Ocna Mureș. El a declarat că administrația județeană s-a angajat să suporte toate cheltuielile de întreținere ale unității sanitare, care a fost închisă în anul 2011, dar ar putea să devină o secție exterioară a Spitalului Județean, dacă ministerul nu ar întârzia să elibereze avizul necesar.

florin-roman„De câteva luni de zile, noi, Consiliul Județean Alba, am pornit demersurile, am bugetat ca să dăm drumul la Spitalul de la Ocna Mureș ca secție externă a Spitalului Județean un lucru care nu presupune niciun efort financiar, adică niciun leu din partea Ministerului Sănătății. Consiliul Județean face modernizarea spitalului și asigură echipamentele medicale necesare pentru cadrele medicale, pentru ca spitalul să poată fi deschis. Dar nu putem deschide spitalul decât cu avizul Ministerului Sănătății.  Fosta conducere a Direcției de Sănătate Publică Alba ne spune că a discutat cu cei de la Ministerul Sănătății și avem avizul. Noi, ca tâmpiții, ne apucăm de treabă să fim gata când toate procedurile vor fi încheiate. Acum două zile un alt șef de la DSP vine și îmi spune: <<Stați să vedeți că mai e ceva de făcut>>. Deci domnule, e noaptea minții”, a declarat furios Roman la LOOK TV.

Potrivit citynews.ro, Florin Roman nu s-a sfiit să acuze în termeni duri modul în care operează administrația centrală din România.

„Să te chinui să deschizi un spital la Ocna Mureș de un an de zile, iar principalul oponent să fie Ministerul Sănătății și asta în condițiile în care nu are niciun fel de cheltuială! Este noaptea minții. Asta se întâmplă în România. Să vii să spui – îmi asum toate cheltuielile, vreau să asigurăm cele mai bune condiții – și Ministerul să… deci domnule oamenii ăștia sunt duși de acasă. De asta urăsc administrația centrală. O urăsc, vă spun cu toată sinceritatea. Oamenii ăștia sunt antistatali, antiromâni!”, a mai spus Roman.

Vicepreședintele CJ Alba a precizat că va solicita ajutorul premierului Dacian Cioloș pentru rezolvarea acestei situații.

Surse: citynews.ro; LOOK TV


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Delegație a Băncii Mondiale în vizită de lucru la Sebeș: Care a fost scopul întălnirii cu primarul Dorin Nistor

Bogdan Ilea

Publicat

în

Delegație a Băncii Mondiale în vizită de lucru la Sebeș: Care a fost scopul întălnirii cu primarul Dorin Nistor Timp de două zile, o delegație a Băncii Mondiale a fost în vizită de lucru la Sebeș, pentru a discuta cu primarul Dorin Nistor despre realizarea unei investiții teritoriale integrate în zona Sebeș-Vințu de Jos. În […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea