Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

UPSOM Ocna Mureş scoasă la licitaţie pentru 14,7 milioane de euro

Ziarul Unirea

Publicat

în

Platforma industrială GHCL Ocna Mureş, închisă din 2010, şi aflată în insolvenţă din anul 2011, este scoasă la vânzare prin licitaţie publică competitivă cu strigare. Licitaţia pentru vânzarea platformei industriale din judeţul Alba este programată pentru 28 septembrie, dată când vor fi scoase la vânzare şi alte bunuri aparţinând GHCL Upsom. Administratorul judiciar, Casa de Insolvenţă Trasilvania, scoate firma la licitaţie, pornind de la un preţ de 14,7 milioane de euro.

Printre celelalte bunuri scoase la vânzare, administratorul va încerca să vândă şi Stadionul SODA aflat pe terenul comunei Unirea, compus din terenul de 45.000 metri pătraţi, tribună, case de bilete, platformă betonată, pentru 119.394 euro, precum şi alte active situate în afara platformei industriale, preţul total de pornire fiind stabilit la aproape 76.000 de euro, precizează purtătorul de cuvânt al Primăriei Ocna Mureş, Iulian Olariu.

GHCL Upsom Ocna Mureş este controlată de un grup indian GHCL şi a fost închisă în 25 ianuarie 2010, din cauza suspendărilor livrărilor de gaze, dată la care avea circa 900 de angajaţi. Combinatul de produse sodice a intrat în insolvenţă în anul  2011, la solicitarea Romgaz, pentru datorii de 14 milioane de euro.

Totodată, se organizează licitaţii şi pentru valorificarea următoarelor bunuri:

A.1. Stadion „Unirea”, situat în Ocna-Mureş, compus din teren în suprafaţă de 45.000 mp, tribuna, case de bilete, platforma betonată, împrejmuiri. Preţ de pornire: 119.394 euro.

A.2. Cantină, situată în Ocna-Mureş, compus din teren în suprafaţă de 1.882 mp, clădire cantină, clădire pentru depozitarea alimentelor şi cameră frigorifică. Preţ pornire: 7.581 euro.

A.3. Apartament 2 camere, în suprafaţă de 48 mp, situat în Ocna-Mureş, 8.400 de euro.

A.4. Dispensar, situat în Ocna-Mureş, în suprafaţă de 1.208 mp şi clădire SMS. Preţ pornire: 10.285 euro.

A.5. Platformă depozitare/ţarc biciclete – teren în suprafaţă de 2.286 mp situat în Ocna-Mureş. Preţ de pornire: 7.321 euro.

A.6. Teren colonie, format din teren în suprafaţă de 16.428 mp, situat în Ocna-Mureş. Preţ de pornire: 35.259 euro.

A.7. Funicular – format din teren în suprafaţă de 45.491 mp, situat în Ocna-Mureş. Preţ de pornire: 6.825 euro.

Caietul de sarcini pentru bunurile scoase la licitaţie poate fi achiziţionat de la sediul administratorului, iar documentaţia de înscriere la licitaţie va trebui depusă cel târziu cu 24 de ore înaintea desfăşurării licitaţiei.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Frații Faur din Roșia Montană, magnații care exploatau aurul din Apuseni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Frații Faur din Roșia Montană, magnații care exploatau aurul din Apuseni Pământul Roșiei Montane, cea mai veche localitate minieră din țară, a fost cutreierat de mai bine de două milenii de localnici, dar și de aventurieri veniți de la mii de kilometri distanță, în căutarea aurului, dornici de îmbogățire peste noapte. Scoaterea minereului aurifer din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea