Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPGRADE. FOTO. VIDEO| INUNDAȚII la Gârda: Râul Arieș a ieșit pe DN75, la Scărișoara și o punte a fost luată de apă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
UPGRADE. FOTO. VIDEO| INUNDAȚII la Gârda: Râul Arieș a ieșit pe DN75, la Scărișoara și o punte a fost luată de apă

Inundații în localitatea Gârda luni, în jurul orei 11.00: râul Arieș a ieșit din matcă și a inundat DN75, la Scărișoara, iar o punte a fost luată de apă.

Râul Arieș a ieșit din matcă luni la Gârda și a inundat DN75, în localitatea Scărișoara. O punte a fost luată de ape. Potrivit primarului Marin Vârciu, nivelul apei este ridicat, dar deocamdată nu sunt probleme deosebite în zonă.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Meteorologii au emis luni dimineața o avertizare cod portocaliu de inundații, pe râul Arieș, valabișă până luni seara, ora 22.00.

Ca urmare a precipitațiilor lichide înregistrate în ultimele ore, a celor prognozate, cedării apei din stratul de zăpadă, evoluției formațiunilor de gheață și propagării, se pot produce scurgeri importante pe versanţi, torenţi, pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte severe de inundaţii locale şi creşteri importante de debite şi niveluri cu posibile depăşiri ale COTELOR DE INUNDAŢIE pe râurile din bazinele hidrografice:

Crișul Negru – bazin superior amonte confluență cu râul Valea Roșie, Arieș – bazin superior amonte S.H. Câmpeni, județele Bihor și Alba. Fenomenele hidrologice periculoase se pot produce cu probabilitate și intensitate mai mare pe unele râuri din bazinele hidrografice: Crișul Pietros, Arieș – bazin amonte S.H. Scărișoara.

UPGRADE: Debitul pe Râul Arieș este în continuă creștere. Din informațiile primite, la această oră, nu sunt afectate locuințe sau șosele. Având în vedere volumul mare de apă, au fost inundate câteva pășuni din zona Albac.

https://www.youtube.com/watch?v=lHce8ptRVAM

[nggallery id=7693]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Un autobuz STP, „victima” lucrărilor de mobilitate. O femeie tăiată de cioburi la mână după ce un utilaj a spart geamurile mijlocului de transport

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Un autobuz STP, „victima” lucrărilor de mobilitate. O femeie tăiată de cioburi la mână după ce un utilaj a spart geamurile mijlocului de transport Un autobuz STP a fost lovit de către un utilaj care lucra la modernizarea drumurilor din Alba Iulia, în zona liceului Militar. Acesta s-a ales cu geamurile sparte aproape în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea