Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE/FOTO: Incendiu la o centrală pe lemne din Micești. O persoană transportată cu elicopterul SMURD la București după ce a suferit arsuri la picioare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Pompierii din Alba Iulia au intervenit, joi dimineața, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o centrală pe lemne, pe str. Apuseni din cartierul Micești.

elicopter smurd3Potrivit ISU Alba focul a fost localizat și nu există pericol de extindere la alte gospodării din apropiere. O persoană care a suferit arsuri în zona membrelor inferioare a fost transportată la spital.

UPDATE: ”Detașamentul de pompieri Alba Iulia a intervenit în această dimineață, la ora 7.15, pe str. Apuseni din cartierul Micești, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la centrala pe lemne a unei case de locuit, proprietatea lui B.I. Pentru stingerea incendiului, pompierii militari au intervenit cu o autospecială de lucru cu apă. Ca urmare a acestui eveniment, au ars instalația electrică, izolația de polistiren pe o suprafață de aproximativ 15 mp, o ușă, un geam termopan și plăci de rigips și s-a degradat zugrăveala din încăperea unde se afla centrala termică pe lemne. Ambulanța SMURD a intervenit pentru acordarea primului ajutor medical unei persoane de sex masculin în vârstă de 29 de ani, care a suferit arsuri de gradul II și III la nivelul membrelor inferioare. Victima a fost transportată cu un elicopter SMURD la București, pentru îngrijiri de specialitate”, precizeaza reprezentantul ISU Alba.

FOTO: ISU Alba

[nggallery id=1707]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit duminică după-masa pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Citește și: INCENDIU în Alba Iulia, cu degajare de fum, de la o oală cu mâncare uitată pe foc Detasamentul de pompieri Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea