Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE VIDEO Tentativă de suicid la Alba Iulia: Un tânăr a amenințat că se aruncă de pe o clădire aflată în construcție, pe B-dul Republicii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Polițiștii și pompierii din Alba Iulia au intrat în alertă, luni seara, după ce au fost anunțați că un tânăr vrea să se arunce de pe o clădire aflată în construcție.

TENTATIVA SUICID ALBA IULIAIncidentul a fost localizat, pe B-dul Republicii. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 29 de ani. Echipele sosite la fața locului încearcă să-l convingă să coboare.

UPDATE1: Bărbatul a fost convins destul de repede să coboare de pe clădire. Polițiștii au constatat că este vorba de un ”recidivist”, fiind la a treia ”ispravă” de acest fel, primele două petrecându-se în toamna anului trecut și în luna martie a acestui an, când a amenințat că se aruncă de pe clădirea Alba Pam din apropierea Gării.

De fiecare dată, Ciprian și-a cerut scuze pentru gestul său și a explicat că s-a gândit la sinucidere deoarece nu își găsește un loc de muncă, trăiește foarte greu, de pe o zi pe alta, și nu mai poate suporta o astfel de viață.

UPDATE 2: ”Nu am mai suportat viața asta.  Am vrut să-mi iau viața, nu mai am pe nimeni. Nu mai suport. Nu știu ce e cu mine de la un timp…Vreau și eu un loc de muncă. Dacă se poate să-mi dea un loc de muncă, la Primărie, oriunde. Am o pensie de handicap”, a spus tânărul.

Ciprian Bucea este din Ploiești, are domiciliul în județul Alba – Câmpeni și  locuiește temporar în Centrul Social de Urgență, pentru persoane fără adăpost, din apropierea gării Alba Iulia. Tânărul ar suferi de o boală psihică.

Vezi și FOTO: Bărbat din Alba Iulia amenință că se aruncă de pe clădirea AlbaPam, de lângă gară UPDATE

FOTO: O nouă tentativă de suicid la Alba Iulia – Un bărbat amenință că se aruncă de pe clădirea Albapam

[nggallery id=457]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea