UPDATE VIDEO. Percheziții de amploare la o grupare care ar fi pus în circulație bancnote contrafăcute, cu prilejul achiziționării a 25 de cai! Polițiștii BCCO au ridicat peste 1.000 de dolari falși, înscrisuri și telefoane mobile

Paul Voicu - Primar 2020
UPDATE VIDEO. Percheziții de amploare la o grupare care ar fi pus în circulație bancnote contrafăcute, cu prilejul achiziționării a 25 de cai! Polițiștii BCCO au ridicat peste 1.000 de dolari falși, înscrisuri și telefoane mobile

UPDATE: În urma celor 13 percheziții desfășurate de polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia au fost ridicați bani falși, o armă neletală, înscrisuri și telefoane mobile. Polițiștii au identificat 25 de cai în legătură cu care există suspiciunea că au făcut obiectul unor tranzacții în care a fost folosită monedă falsă.

Azi, 21 ianuarie 2020, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia au desfășurat 13 percheziții, în județele Alba și Sibiu, la persoane bănuite de punerea în circulație de valori falsificate și înșelăciune.

ELIT

Acțiunea a vizat membrii unei grupări care ar fi pus în circulație bancnote  contrafăcute, cu prilejul achiziționării de animale, de la diverse persoane.

În urma celor 13 percheziții, polițiștii au ridicat 1.200 de dolari SUA contrafăcuți, în cupiură de 100 de dolari și o bancnotă de 200 de euro falsă. De asemenea, polițiștii au ridicat o armă neletală, supusă autorizării, deținută în mod ilegal, înscrisuri și telefoane mobile, care au fost indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor.

Mihail David - 2020

Au fost identificați 25 de cai în legătură cu care există suspiciunea că au făcut obiectul unor tranzacții în care a fost folosită monedă falsă. Aceștia vor fi verificați cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor.

Polițiștii au pus în executare 9 mandate de aducere, persoanele vizate fiind conduse la poliție pentru audierii și luarea măsurilor legale.

Din cercetări a rezultat că în perioada septembrie 2019 până în prezent, acestea ar fi achiziționat animale vii, de la diverse persoane, din județele Alba și Sibiu, folosind, pentru plata acestora, bancnote false, iar ulterior ar fi valorificat animalele la un centru de sacrificare de pe raza județului Alba.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj.

La acțiune, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia au beneficiat de sprijinul polițiștilor Inspectoratelor de Poliție Județene Alba și Sibiu dar și de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Judetean de Jandarmi Alba.

În această dimineață, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, efectuează 13 percheziții în județele Alba și Sibiu.

Astăzi, 21 ianuarie 2020, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Alba Iulia efectuează 13 percheziții, în județele Alba și Sibiu, la persoane bănuite de punerea în circulație de valori falsificate și înșelăciune.

Acțiunea vizează membrii unei grupări care ar fi pus în circulație bancnote euro contrafăcute, cu prilejul achiziționării de animale, de la diverse persoane.

Polițiștii vor pune în executare 9 mandate de aducere.

Până în prezent, au fost indisponibilizați 2.200 de euro contrafăcuți.

Acțiunea se desfășoară sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj și beneficiază de sprijinul polițiștilor de la serviciile pentru acțiuni speciale din cadrul inspectoratelor de poliție județene Alba și Sibiu.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...