UPDATE: Pagube de 4.500 de lei în urma unui INCENDIU la o AUTOUTILITARĂ care a ars complet, pe raza localității Mănărade

Un incendiu a izbucnit miercuri seara, în jurul orei 22:00 la un autoturism aflat în afara părții carosabile pe raza localității Mănărade.. Pompierii au fost chemaţi să intervină.

“Garda Blaj intervine la un incendiu izbucnit la un autoturism aflat în afara părții carosabile, pe raza localității Mănărade, DN14B, fără victime,” a transmis ISU Alba.

UPDATE: Miercuri, la ora 22.13, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba a fost anunţat despre producerea unui incendiu la o autoutilitară, proprietatea lui C.A. pe DN 14B, Loc. Mănărade.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Gărzii de intervenție Blaj, cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă. Ca urmare a acestui eveniment, a ars autoutilitara în totalitate, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 4.500 lei. În urma cercetărilor, s-a stabilit ca și cauza probabilă de incendiu, un scurtcircuit electric produs la un cablu electric defect.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...