Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE: O casă construită din lemn, distrusă de un incendiu în localitatea Sub Piatră, comuna Sălciua de Jos. Proprietarul a suferit arsuri de gradul 1 și 2 la membrele inferioare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un incendiu a izbucnit, miercuri în jurul orei 17.30, la o casă din localitatea Sub Piatră, comuna Sălciua de Jos.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, pompierii intervin cu două autospeciale.

”Stația Câmpeni intervine cu două autospeciale la un incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Sub Piatră, comuna Sălciua de Jos”, potrivit ISU Alba.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, proprietarul casei a ieșit din locuință. Acesta a suferit arsuri la nivelul membrelor inferioare, este conștient și se poate deplasa. Un echipaj SAJ a intervenit pentru acordarea primului ajutor.

UPDATE 2: Stația de pompieri Cîmpeni a intervenit aseară, la ora 17.33, în loc. Sub Piatră, com. Sălciua de Jos, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, proprietatea lui S.D. Pompierii militari au acționat cu două autospeciale de intervenție, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Sălciua de Jos.

În urma acestui incendiu, proprietarul în vârstă de 76 ani a suferit arsuri de gradul 1 și 2 la nivelul membrelor inferioare. Ca urmare a acestui incendiu, au ars casa de locuit confecționată din lemn și acoperită cu țiglă pe o suprafață de aproximativ 48 mp și bunurile aflate în interiorul acesteia. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă alimentarea defectuoasă cu combustibil a sistemului de încălzit.

Echipajele SMURD ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Unirea” al județului Alba au intervenit, în perioada 23-25.01.2018, la 38 solicitări medicale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea