// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

UPDATE: O casă construită din lemn, distrusă de un incendiu în localitatea Sub Piatră, comuna Sălciua de Jos. Proprietarul a suferit arsuri de gradul 1 și 2 la membrele inferioare

Un incendiu a izbucnit, miercuri în jurul orei 17.30, la o casă din localitatea Sub Piatră, comuna Sălciua de Jos.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Alba, pompierii intervin cu două autospeciale.

”Stația Câmpeni intervine cu două autospeciale la un incendiu izbucnit la o casă de locuit din localitatea Sub Piatră, comuna Sălciua de Jos”, potrivit ISU Alba.

UPDATE: Potrivit ISU Alba, proprietarul casei a ieșit din locuință. Acesta a suferit arsuri la nivelul membrelor inferioare, este conștient și se poate deplasa. Un echipaj SAJ a intervenit pentru acordarea primului ajutor.

UPDATE 2: Stația de pompieri Cîmpeni a intervenit aseară, la ora 17.33, în loc. Sub Piatră, com. Sălciua de Jos, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit, proprietatea lui S.D. Pompierii militari au acționat cu două autospeciale de intervenție, în cooperare cu Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Sălciua de Jos.

În urma acestui incendiu, proprietarul în vârstă de 76 ani a suferit arsuri de gradul 1 și 2 la nivelul membrelor inferioare. Ca urmare a acestui incendiu, au ars casa de locuit confecționată din lemn și acoperită cu țiglă pe o suprafață de aproximativ 48 mp și bunurile aflate în interiorul acesteia. Cauza probabilă a acestui incendiu o reprezintă alimentarea defectuoasă cu combustibil a sistemului de încălzit.

Echipajele SMURD ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Unirea” al județului Alba au intervenit, în perioada 23-25.01.2018, la 38 solicitări medicale.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419