// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

UPDATE: INCENDIU provocat intenţionat la cabana AGRESORULUI care a înjunghiat mortal miercuri un tânăr, pe o stradă în Sebeș

 

INCENDIU provocat intenţionat la cabana nelocuită a AGRESORULUI care a înjunghiat mortal miercuri un tânăr, pe o stradă în Sebeș.

Un incendiu a izbucnit miercuri noaptea spre joi, în jurul orei 04:00 la cabana agresorului în localitatea Pianu de Sus. Pompierii au fost chemaţi să intervină. Pagubele se ridică la 30.000 de lei.

„Garda Sebeș intervine pentru stingerea unui incendiu la o cabană/casă în localitatea Pianu de Sus,” a transmis ISU Alba.

UPDATE: În această dimineață, la ora 04.35, dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Unirea” al judeţului Alba a fost anunţat despre producerea unui incendiu la o cabană, proprietatea lui S.V. din loc. Pianu de Sus, com. Pianu de Jos.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Gărzii de intervenție Sebeș, cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă. Ca urmare a acestui eveniment, a ars cabana din lemn pe o suprafață de aproximativ 100 mp în totalitate, pierderile materiale fiind evaluate la aproximativ 30.000 lei. În urma cercetărilor, s-a stabilit ca și cauza probabilă de incendiu, folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419