Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE FOTO,VIDEO| ACCIDENT pe strada A. I. Cuza, din Alba Iulia, cu trei victime rănite uşor. Cauza, pătrundere pe contrasenst

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un ACCIDENT rutier a avut loc joi dimineața pe strada Alexandru Ioan Cuza, din Alba Iulia. Două autoturisme au intrat în coliziune.

Joi dimineaţa, în jurul orei 9.30, pe strada A.I. Cuza din Alba Iulia, a avut loc un accide rutier în care au fost implicate două autoturisme. Din primele informații, conducătorul autoturismului marca VW, care circula spre Alba Iulia, a intrat pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism marca Mercedes, care circula regulamentar.

https://www.youtube.com/watch?v=Vv3u0C6HM0Q

Potrivit IPJ Alba, în urma impactului trei persoane au fost rănite în urma evenimentului rutier. Acestea au fost transportate la Spitalul Județean Alba.

În acest moment traficul este îngreunat în zonă, se circulă alternativ.

UPDATE: La data de 15 noiembrie 2018, în jurul orei 09,20, pe strada Alexandru Ioan Cuza din  Alba Iulia, un bărbat de 56 de ani, din Baia de Arieş, în timp ce conducea un autoturism în direcţia Teiuş – Alba Iulia, a pătruns pe sensul opus de mers şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism ce era condus regulamentar de un bărbat de 31 de ani, din Arieşeni, judeţul Alba.

În urma accidentului cei doi conducători auto şi o femeie în vârstă de 59 de ani, pasageră în primul autoturism, au suferit leziuni corporale şi au fost transportaţi la spital.

Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri.

Cercetările sunt continuate.

[nggallery id=6410]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Performanța remarcabilă a lui Chedveș Vlad, de la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia: Premiul II la faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH” Chedveș Vlad este elev în clasa a II-a la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” din Alba Iulia. La faza națională a Concursului Internațional de Matematică “LUMINAMATH”, ediția a XXVII-a, băiatul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea