Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO-VIDEO. EXPLOZIE la o firmă din Pianu de Jos: Un bărbat, de 43 de ani, a DECEDAT și un altul, de 52, este rănit

Ziarul Unirea

Publicat

în

UPDATE FOTO-VIDEO. EXPLOZIE la o firmă din Pianu de Jos: Un bărbat, de 43 de ani, a DECEDAT și un altul, de 52, este rănit

UPDATE IPJ: Victimele accidentului sunt din județul Hunedoara. Persoana decedată are 43 de ani, iar cea ranită 52 de ani. Incidentul a avut loc în incinta unei societăți comerciale care colectează deșeuri de fier. Poliția face cercetări pentru a verifica dacă este sau nu vorba despre un accident de muncă.

Din primele cercetări a rezultat că explozia s-ar fi produs pe fondul manipulării unor deșeuri de componente de proiectile, în incinta unei societăți comerciale care colectează fier vechi. Cercetările sunt continuate sub asepectul savârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă și nerespectarea regimului materiilor explozive. Poliția verifică inclusiv aspectele legate de funcționarea societății precum și proveniența și modul de exploatare a acestui tip de deșeuri.

Potrivit declarației domnului Suciu Vasile, a cărui funcție este cea de șef-servici control SMM, ITM Alba, cele două persoane implicate în explozie depozitau marial feros, respectiv proiectile. Nu s-a putut identifica exact societatea pentru care, cei doi desfășurau activitatea respectivă, precum nici normele legale prin care aceștia săvârșeau acțiunea, deoarece, momentan, nu se cunoaște identitatea acestora.

„Am fost solicitați să acrodăm primul ajutor unei victime, rănite în urma unei explozii. Victima a fost preluată de către echipajul SMURD și transportată la Spitalul din Sebeș. Aceasta avea câteva răni provocate de schije în urma unei explozii. Cea de-a doua victimă găsită la fața locului, a fost decedată din cauza leziunilor incompatibile cu viața” a declarat pentru ziarulunirea.ro, loc. col. Costea, prim-adjunct ISU Alba.

YouTube video

ȘTIREA INIȚIALĂ:

O explozie puternică a avut loc marți, în jurul orei 15.30, în localitatea Pianu de Jos, la o firmă. O persoană a decedat și o alta este rănită.

YouTube video

Garda de Intervenție Sebeș intervine cu o ambulanță de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD B2 și o ambulanță SAJ, pentru acordarea primului ajutor și asigurarea măsurilor PSI, în urma unei explozii produse în curtea unui operator economic din localitatea Pianu de Jos.

Din primele informații, o persoană a decedat, iar o altă persoană a suferit leziuni, posibil ușoare. Se fac cercetări pentru a se stabili cu exactitate împrejurările producerii incidentului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Lucrări de reparații și întreținere la Cetatea Alba Carolina: Fântână cetății sau podul Unirii printre obiectivele proiectului de peste 4,5 milioane lansat în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de reparații și întreținere la Cetatea Alba Carolina: Fântână cetății sau podul Unirii printre obiectivele proiectului de peste 4,5 milioane lansat în SEAP Mai multe lucrări de reparații și întreținere urmează să fie făcute în cetatea Alba Carolina. Primăria Alba Iulia dorește să repare mai multe obiective printr-un contract-cadru de 4 ani. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea