Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO, VIDEO| ACCIDENT rutier pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: O persoană încarcerată după impactul dintre un autoturism și un autotren. Traficul este îngreunat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un accident rutier a avut loc luni, în jurul orei 12.30 pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Două persoane au fost rănite după impactul dintre un autoturism și un autotren.

Detașamentul de Pompieri Alba Iulia intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o Descarcerare, 2 ambulanțe SAJ, la un accident rutier produs pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia, între 1 autoturism și 1 autocamion.

Din primele informații, șoferul autoturismul este încarcerat, se lucrează pentru extragere și acordare asistență medicală.

YouTube video

UPDATE: Ambele victime au fost predate echipajelor SAJ și transportate la UPU Alba.

UPDATE IPJ: Din primele verificari se pare ca, un bărbat de 58 de ani, in timp ce conducea un autoturism pe Soseaua de Centură a municipiului Alba Iulia, din direcția Teius spre Sebeș, ar fi pătruns pe contrasens intrând in coliziune cu un autocamion.

YouTube video

În urma accidentului conducătorul autoturismului si o pasageră au suferit leziuni corporale si au fost transportați la spital.

YouTube video

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea