Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO| Tragedie în Alba Iulia: Un bărbat a decedat după ce s-a răsturnat cu un tractor, pe un drum forestier din Pâclișa

Ziarul Unirea

Publicat

în

Tragedie în Alba Iulia: Un bărbat a decedat după ce s-a răsturnat cu un tractor, pe un drum forestier din Pâclișa

Un bărbat din Alba a avut parte de un sfârșit tragic, sâmbătă, 23 septembrie, în jurul orei 16.00. Acesta a decedat după ce s-a răsturnat cu un tractor pe care îl conducea pe un drum forestier din Pâclișa.

Cazul a fost comunicat de reprezentații IPJ Alba.

Potrivit IPJ Alba, bărbatul de 55 de ani, în timp ce conducea un tractor pe un drum forestier de pe raza cartierului Pâclișa al municipiului Alba Iulia, s-a răsturnat, fiind prins sub tractor.

La fața locului a intervenit detașamentul de pompieri Alba Iulia cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o descarcerare pentru acordarea primului ajutor medical și descarcerare.

La ajungerea forțelor de intervenție la locul producerii accidentului, o persoană (sex masculin) prezenta leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat decesul acestuia.

Cercetarea la fața locului este în desfășurare.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| 1 Decembrie 2023, la Alba Iulia: Marșul Unirii a dat startul zilei. Oameni din toate colțurile țării, dar și din Diaspora au sosit în Cealaltă Capitală

Ziarul Unirea

Publicat

în

LIVE VIDEO| 1 Decembrie 2023, la Alba Iulia: Marșul Unirii a dat startul zilei. Oameni din toate colțurile țării, dar și din Diaspora au sosit în Cealaltă Capitală

Ziua de 1 Decembrie 2023 la Alba Iulia a debutat cu Marşul Unirii, de la ora 08:00, cu pornire de la gara feroviară. La eveniment au participat oameni din toate colțurile țării, din stânga și din dreapta Prutului, dar și participanți din Diaspora.

Citește și: 1 DECEMBRIE 2023, la Alba Iulia. PROGRAMUL manifestărilor de ZIUA NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI: Paradă militară, concerte și foc de artificii

Numărul participanților la eveniment este estimat la 10.000 de persoane. De asemenea, partidul a închiriat deja aproape integral Hotelul Cetate, cel mai mare din Alba Iulia, și a făcut cerere la SNCFR pentru a închiria un tren cu care Simion și câteva sute de membri de partid să vină din București în municipiul din Transilvania.

Traseul Marşului Unirii are 6 kilometri şi s-a desfăşurat pe traseul Gara Alba Iulia – Bd. Încoronării – Bd. Ferdinand I – str. Mihai Viteazul – Obeliscul lui Horea, Cloșca și Crișan – Catedrala Încoronării.

În cursul acestei zile festive, la Alba Iulia va mai avea loc și un Te Deum, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia și începând cu ora 15.00, de o paradă militară spectaculoasă, o defilare a peste 1.000 de militari, zeci de mijloace tehnice, elicoptere IAR 330 SOCAT, avioane F-16 Fighting Falcon, avioane C-130 Hercules și autospeciale – reprezentanți ai Poliției, Jandarmeriei, Pompierilor, Armatei, Serviciului Român de Informații, Poliției Locale și plutoane de la Colegiul Militar ”Mihai Viteazul”.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare