Rămâi conectat

Ştirea zilei

UPDATE FOTO/ Mobilizare în Zlatna, pentru căutarea lui Stoica Nicolae Emil, băiatul dispărut de trei zile. Peste 50 de poliţişti, salvamontişti, voluntari şi 6 câini de căutare şi salvare participă la acţiune

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mai multe persoane din Zlatna s-au mobilizat, sâmbătă dimineață, și au plecat în căutarea lui Stoica Nicolae Emil, băiatul de 13 ani care a plecat de acasă și nu a mai revenit.

”SOS! Cine se poate mobiliza pentru mâine dimineaţă la ora 8:30, în Zlatna, pentru căutarea băiatului de 13 ani dispărut de doua zile!!!??? Am vorbit cu SALVAMONT şi Poliţia Zlatna şi mâine o să fie toată lumea la Podul lui Paul (ieşirea din Zlatna spre Alba Iulia)!”, a scris vineri consilierul județean Tudor Ponoran pe Facebook.

Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea minorului sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

La data de 12 octombrie, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Alba au fost sesizați cu privire la faptul că STOICA NICOLAE EMIL, de 13 ani, a plecat de la domiciliul său, din oraşul Zlatna, în jurul amiezii zilei 11 octombrie a.c., şi nu a revenit până în prezent.

Citește și L-aţi văzut? Poliţiştii sunt în căutarea lui Stoica Nicolae Emil, un minor de 13 ani, din localitatea Zlatna, care a plecat de acasă şi nu a mai revenit

Semnalmentele minorului: înălţime 1,60 m , greutate 45 kg, păr blond, ochi căpriu, ten măsliniu cu acnee pe față.

La data plecării, minorul era îmbrăcat cu pantaloni negri şi o cu o bluză gri, iar în picioare purta pantofi tip sport albaștri cu dungi albe.

Au fost demarate toate activitățile în vederea depistării minorului, acesta fiind dat în urmărire la nivel național.

Persoanele care dețin informații care pot conduce la depistarea lui, sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție.

UPDATE: La ora 10:30 căutările sunt continuate. IPJ Alba, împreună cu Salvamont Alba, Asociaţia pentru Câini de SalvareTransilvania Cluj-Napoca şi voluntari, desfăşoară o acţiune de căutare în zona oraşului Zlatna. La căutare participă 50 de poliţişti, salvamontişti, reprezentanţi ai asociaţiei şi voluntari. Sunt folosiţi de asemenea şi 6 câini de căutare şi salvare.

[nggallery id=4700]

Save

Save

Save

Save


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Alba Iulia, vizibilă de pe autostradă. Inscripție 3D, inspirată din modelul de la Hollywood, amplasată pe zidurile Cetății

Bera Larisa

Publicat

în

Alba Iulia, vizibilă de pe autostradă. Inscripție 3D, inspirată din modelul de la Hollywood, amplasată pe zidurile Cetății Alba Iulia va avea o nouă atracție turistică impresionantă, odată cu montarea unei inscripții 3D cu numele orașului, în dreapta porții a III-a a Cetății, deasupra restaurantului PUB 13. Inscripția, inspirată de faimosul model Hollywood, va fi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea