Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

UPDATE FOTO | CARAMBOL pe autostrada A1 Sebeș – Boița: 6 mașini au intrat în coliziune. A fost activat planul roșu de intervenție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

UPDATE FOTO | CARAMBOL pe autostrada A1 Sebeș – Boița: 6 mașini au intrat în coliziune. A fost activat planul roșu de intervenție

Un accident în lanț a avut loc în cursul serii de vineri, 10 noiembrie, pe autostrada A1 Sebeș – Boița, la ieșirea spre Cisnădie, unde șase autovehicule au intrat în coliziune.

„Polițiștii rutieri din cadrul BPA A1 Autostrada Râmnicu Vâlcea – Deva intervin la un accident de circulație, soldat cu victime, produs pe A1, la kilometrul 238, sensul Sebeș – Boița, în zona ieșirii spre Cisnădie.

În accident sunt implicate mai multe autovehicule.

Traficul se desfășoară îngreunat pe banda a doua”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

„ISU Sibiu intervine de urgență la un accident rutier pe A1 la ieșirea spre localitatea Cisnădie.

La fața locului sunt mobilizate două echipaje SMURD dintre care unul cu medic, o autospecială de transport personal și victime multiple, o autospecială de descarcerare și una de stingere.

De asemenea intervin și trei echipaje SAJ dintre care unul cu medic.

Din primele informații în accident sunt implicate 6 autovehicule și 7 persoane adulte toate conștiente și un sugar de 6 luni.

Două persoane sunt încarcerate, conștiente. Se lucrează pentru descarcerarea lor.

A fost activat planul roșu de intervenție începând cu ora 17:50″, a comunicat sublocotenentul Andreea Ștefan, din partea ISU Sibiu.

UPDATE, ora 18.30: Toți cei 7 adulți și sugarul, care au fost implicați în accident au fost evaluați de echipajele medicale.

Din fericire toate persoane sunt conștiente, 4 adulți refuză transportul la spital, vor merge la spital 3 adulți și sugarul de 6 luni.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

E oficial! Au fost devansate alegerile prezidențiale Legea care prevede vă alegerile pentru Preşedintele României să fie organizate cu cel mult trei luni anterioare lunii în care ajunge la termen mandatul de Preşedinte al României a fost promulgată, marți de Klaus Iohannis. Klaus Iohannis a semnat, marți, decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea art. 5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea