Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

UPDATE FOTO| Accident rutier GRAV pe DN1, la Lancrăm: Un bărbat a rămas încarcerat, după impactul dintre două autoturisme. Alte trei persoane au ajuns la spital

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un accident rutier GRAV a avut loc în noaptea de duminică spre luni, pe DN1, la Lancrăm. Un bărbat a rămas încarcerat, după impactul dintre două autoturisme și alte trei persoane au ajuns la spital.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Secția de pompieri Sebeș a intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, descarcerarea și o EPA, pentru acordarea primului ajutor medical și descarcerare accidentul rutier produs pe DN1, pe raza localității Lancrăm.

Din informațiile preliminare, evenimentul rutier s-a produs între doua autoturisme, iar o persoană a rămas încarcerată. Bărbatul a fost extras din autoturism și predat echipajului SMURD.

De asemenea, alte trei persoane au fost asistate medical de către echipajele medicale și au fost transportate la CPU Sebeș.

UPDATE IPJ: La data de 17 iulie 2023, în jurul orei 01.00, în localitatea Lancrăm, un bărbat de 31 de ani, din comuna Șugag, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, a întrat în coliziune cu un autoturism, condus din sens opus, de un tânăr de 20 de ani, din municipiul Sebeș.

În urma impactului, primul autoturism a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat public.

În urma accidentului, cei doi conducători auto precum și doi tineri de 17 ani, pasageri în cel de-al doilea autoturism, au suferit leziuni corporale și au fost transportați la spital.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea